Päivätiedote to 28.6.

Suviseurojen tiedotustilaisuus pidetään lauantaina 30.6. klo 14. Tilaisuus on Räyskälässä Urheiluilmailuopiston SIL-luokassa, jonne opastetaan tiedotuskeskuksesta. Avauspuheenvuorossa käsitellään aihetta Saarna ja saarnaaja.

Suviseurojen aattoseurat alkavat tänään klo 13. Sen jälkeen seuroja on iltaan asti. Aattopäivän ohjelmaan seurateltassa sisältyy myös kolme laulutuokiota, joissa lauletaan virsiä ja Siionin lauluja. Yksi laulutuokioista on jo ennen aattoseuroja klo 12 ja yksi päivän päätteeksi klo 22.

SRK:n julkistamistilaisuus pidetään tänään torstaina klo 15. Tilaisuudessa julkistetaan neljä kirjaa, kaksi äänitettä ja suviseurapalapeli. Julkistamiset ovat Urheiluilmailuopiston SIL-luokassa, jonne median edustajilla on vapaa pääsy.

Keskiviikkoiltaan mennessä alueelle arvioitiin saapuneen 10 000 seuravierasta. Seuroihin odotetaan tulevan noin 70 000 ihmistä. Suurin osa seuravieraista saapunee torstai-iltana.

Suviseurojen avajaiset ovat perjantaina klo 10. Päivän aikana kuullaan kahdeksan seurapuhetta. Iltapäivällä pidetään puhujien ja seurakuntavanhinten kokous. Perjantai-ilta päättyy puheenvuoroon aiheesta Anna armon kasvattaa.

Suviseuroihin on vapaa pääsy ja kaikki ovat tervetulleita.

Suviseurojen päivätiedote to 28.6. pdf-muodossa (109,8 KB)


Suviseuratiedotus

Lisätietoja:
Suviseuratiedotus suviseuratiedotus@suviseurat.fi (045 328 8510)
Tiedotusosaston puheenjohtaja Matti Hintikka matti.hintikka@pp1.inet.fi (041 538 3854)

www.suviseurat.fi

Katsele lisää kuvia galleriassa...