Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Suviseurateltta on valmiina seuroihin

Suviseurateltta on pystytetty. Pystytys oli alun perin suunniteltu maanantaille 18.6., mutta säätiedotuksen perusteella se siirrettiin lauantaille 16.6. Yhdentoista metrin korkeuteen kohoava teltta pystytettiin 70 hengen voimin. Pystytysrutiinit ovat hioutuneet vuosien … Jatka lukemista »

Suviseuroihin pääsee bussilla

Suviseuroihin pääsee useilla pikavuorobusseilla suoraan alueen pohjoispäätyyn, josta pääsee suviseura-alueen sisäisillä busseilla suoraan keskuskentälle. Sisäinen bussiliikenne palvelee ilmaiseksi myös seura-alueen asukkaita. Paikallisbussi palvelee Äänekosken ja seura-alueen välillä liikkuvia Paikallisliikenne palvelee … Jatka lukemista »

Tervetuloa talkoisiin

Kaikki ovat tervetulleita suviseuratalkoisiin. Talkoot alkavat arkiaamuisin kello 8, jolloin on tarjolla aamukahvia ja tehtävänjako. Jos saavut talkoisiin sellaiseen aikaan, että talkooruokalalla ei ole ketään, soita kenttämestareille, p. 040 064 … Jatka lukemista »

Työvoimakutsut toimitettu sähköposteihin

Työvoimatoimikunta on lähettänyt kutsut kaikille Suviseuroissa työvuoroon lupautuneille. Sähköposti tulee kuitata. Kuittaukseksi riittää tyhjäkin viesti. Hotmail-, Luukku- ja Outlook-sähköposteihin viestit eivät välttämättä ole välittyneet. Ongelma on nyt korjattu. Mikäli et … Jatka lukemista »

Liikennesuunnittelu on tehty yhdessä viranomaisten kanssa

Suviseurakenttä aukeaa seuravieraille tiistaina 26.6. klo 19. Aattoseurat alkavat keskiviikkoiltana klo 19. Koska seura-alue sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn nelostien varrella, seuravieraiden kannatta ajoittaa saapuminen mahdollisuuksien mukaan vilkkaimpien aikojen ulkopuolelle. Mahdolliset jonot … Jatka lukemista »

Tule tekemään työvuoro liikenteenohjaukseen

Suviseurojen järjestäminen vaatii työvoimaa, ja moni työvuoro odottaa vielä tekijäänsä. Erityisesti kaivataan liikenteenopastajia, risteysohjaajia ja järjestyksenvalvojia. Risteysalueiden liikenteenohjaajana toimiminen edellyttää Tieturva 1 -korttia. Majoitusalueen liikenteenopastajana voi toimia ilman tieturvakorttia. Liikenteen … Jatka lukemista »

Tiedote INVA-alueen ja sähköpaikkojen täyttämiseen

Suviseurojen INVA-alue on varattu vain niille seuravieraille, joilla on poliisin myöntämä INVA-pysäköintilupa. INVA-paikkoja ei tarvitse anoa etukäteen, vaan riittää, että INVA-pysäköintilupa esitetään liikenteenohjaajalle seura-alueelle saavuttaessa. INVA-suihkut ja INVA-WC sijaitsevat lähellä … Jatka lukemista »

Majoitusmyynti on alkanut

Suviseurojen majoituskohteiden myynti on alkanut majoituskaupassa. Majoituskauppa välittää koululuokkia, huoneita ja huoneistoja, taloja, mökkejä sekä asuntovaunuja ja -autoja. Kaikki koulumajoituskohteet eivät tule kerralla majoituskauppaan, vaan kohteita lisätään useammassa erässä. Osa … Jatka lukemista »