Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Tule tekemään työvuoro liikenteenohjaukseen

Suviseurojen järjestäminen vaatii työvoimaa, ja moni työvuoro odottaa vielä tekijäänsä. Erityisesti kaivataan liikenteenopastajia, risteysohjaajia ja järjestyksenvalvojia. Risteysalueiden liikenteenohjaajana toimiminen edellyttää Tieturva 1 -korttia. Majoitusalueen liikenteenopastajana voi toimia ilman tieturvakorttia. Liikenteen … Jatka lukemista »

Tiedote INVA-alueen ja sähköpaikkojen täyttämiseen

Suviseurojen INVA-alue on varattu vain niille seuravieraille, joilla on poliisin myöntämä INVA-pysäköintilupa. INVA-paikkoja ei tarvitse anoa etukäteen, vaan riittää, että INVA-pysäköintilupa esitetään liikenteenohjaajalle seura-alueelle saavuttaessa. INVA-suihkut ja INVA-WC sijaitsevat lähellä … Jatka lukemista »

Majoitusmyynti on alkanut

Suviseurojen majoituskohteiden myynti on alkanut majoituskaupassa. Majoituskauppa välittää koululuokkia, huoneita ja huoneistoja, taloja, mökkejä sekä asuntovaunuja ja -autoja. Kaikki koulumajoituskohteet eivät tule kerralla majoituskauppaan, vaan kohteita lisätään useammassa erässä. Osa … Jatka lukemista »

Työvoiman keräys on käynnissä

Suviseurojen työvoiman keräys on käynnissä. Työvoiman keräysalueena on 42 eteläisen alueen rauhanyhdistystä ja neljä keskisen alueen rauhanyhdistystä. Työvuoroihin voi ilmoittautua rauhanyhdistyksillä työvoimankerääjille. Ellei paperinen työvuorolista tavoita, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan … Jatka lukemista »