Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Uudet ravintola- ja myymäläpalvelut

Ravintola- ja myymäläpalveluissa kokeillaan uusia käytäntöjä sujuvien palveluiden takaamiseksi kaikille seuravieraille. Iso myymälä palvelee tänä vuonna aivan keskuskentän laidalla. Lisäksi pitkänmallisen kentän molemmissa päissä toimivat palvelupisteet, joissa on ruokien litramyynnin … Jatka lukemista »

Saapumisohjeita

Suviseurakenttä avataan tiistaina 26.6. klo 19. Tulijoita muistutetaan noudattamaan saapumisessa ja tonttien täytössä liikenteenohjausta. Mikäli kaikki saman perheen kalusto ei mahdu samalle tontille, liikenteenohjaajat voivat avustaa pysäköintipaikan löytämisessä lähistöltä. Neljän … Jatka lukemista »

Vesiputki laivaväylällä

Keiteleen Pyyrinlahdessa suviseura-alueen kohdalla kulkee länsirannalta laivaväylälle asti ulottuva, poijuilla merkitty vesiputki. Suviseura-aluetta veneellä lähestyvien on syytä huomioida putki ja kiertää se. Putken asentamiseen on ELY-keskuksen myöntämä lupa. Seura-alueen kohdalla … Jatka lukemista »

Häiriö Liimattalantien laajakaistayhteyksissä

Liimattalan kylällä on suviseuratöissä aiheutunut vaurio Telian laajakaistakaapeliin. Pahoittelemme tapahtunutta. Vaurion johdosta Telian laajakaistayhteys ei toimi välillä Liimattalantie 1184- 1356. Operaattoria on tiedotettu tapahtuneesta. Vauriota korjataan.

Huomioita asuntovaunun pakkaajille

Suviseura-alueella on tarjolla upeita maisemia. Osa rantatonteista on kuitenkin kaltevia, ja se kannattaa ottaa huomioon pakkaamisvaiheessa. Kaltevaan alustaan kannattaa varautua asuntovaunun korokekiilalla tai riittävällä määrällä lankunpätkiä. Mukaan on hyvä ottaa … Jatka lukemista »

Asukaskyltillä saa liikkua tiesulkualueella

Suviseurakenttä avataan seuravieraille tiistaina 26.6. klo 19. Merkittävästi lisääntyvä liikenne tulee luonnollisesti hidastamaan liikkumista alueella. Liikenteenohjauksella pyritään kuitenkin turvaamaan asukkaiden mahdollisimman joustava liikkuminen normaaleja kulkureittejä käyttäen koteihin ja mökeille. Sisä-Suomen … Jatka lukemista »

Seura-alueen turvallisuus varmistetaan viranomaistarkastuksilla

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (TUKES) on tehnyt tänään ensimmäistä kertaa sähkötarkastukseen liittyvän valvontakäynnin Suviseuroissa. Ylitarkastaja Ville Huurinainen (oik.) oli tyytyväinen näkemäänsä. Huomenna tarkastukset jatkuvat sähköjen varmennustarkastuksella sekä ympäristön ja kenttärakenteiden tarkastuksilla, … Jatka lukemista »

Viestiliikenneruuhkaa voi ennaltaehkäistä

Suviseurat ovat paikka, jossa meillä on mahtava tilaisuus kohdata ystäviä kasvotusten. Se on myös paikka, jossa valtava määrä ihmisiä kommunikoi mobiililaitteilla pienellä alueella. Siksi on odotettavissa, että kännykkäverkko ruuhkautuu ajoittain. … Jatka lukemista »