Saapuminen alueelle

Suviseurakenttä sijaitsee Porin kaupungin keskustan välittömässä tuntumassa luotojen alueella. Seurakenttä avataan seuravieraille keskiviikkona 28. kesäkuuta kello 9.00, jonka jälkeen kentälle voi majoittua.

Valitse matkareitti kartan avulla tai navigaattorilla seuraavasti:

  1. VT2 tietä saapuvat kohti kohdetta Helsingintie 296, 28400 Ulvila
  2. VT11 tietä saapuvat kohti kohdetta Tampereentie 244,  28450 Ulvila
  3. VT23 tietä  saapuvat kohti kohdetta Parkanontie 535, 29600 Pori
  4. Pohjoisesta E8 tietä  kohti kohdetta Vaasantie 1973, 29600 Pori

SUVISEURAT -opasteet alkavat tulosuunnittain noin 20 km ennen seura-aluetta. Opasteiden noudattaminen on ehdottoman tärkeää, jotta täyttö- ja purkuliikenne sujuvat ilman suurempia häiriöitä.

Suviseura-alueen läpi kulkeva Kimpajuovantie on suljettu seurojen aikana muulta kuin ennakkoon sovitulta huoltoliikenteeltä. Lutherinväylä ja Juhlaväylä on tarkoitettu vain jalankulkuliikenteelle.

Varareitit

Poikkeustilanteessa tuloliikenne ohjataan varareitille opastein sekä tiedottamalla Kesäseuraradiossa ja Suviseurojen sosiaalisen median kanavissa.

Saapumisen ajoitus

Suviseuravieraiden saapuminen ajoittuu pääosin iltaan ja alkuyöhön. Samanaikainen saapuminen aiheuttaa ruuhkaa ja liikenne jonoutuu herkästi. Muina aikoina saapuva seuravieras voi päästä majoitusalueelle ilman ruuhkaa ja jonottamista.

Liikennetoimikunta tekee parhaansa suviseuraliikenteen turvallisuuden ja joustavuuden takaamiseksi. Suviseuraliikenteeseen liittyvissä asioissa voi ottaa seurojen aikana yhteyttä liikennetoimiston numeroon 040 132 0712.