Majoitus

Majoitus

Yleistä

Suviseura-alueella voi majoittua seurojen aikana omissa tai vuokratuissa matkailuvaunuissa ja -autoissa sekä teltoissa. Seura-alueen lähellä sijaitsevia kouluja ja asuntoloita on myös saatu majoituskäyttöön Muhokselta Utajärveltä, Tyrnävältä ja Oulusta.

Majoituskauppa

Suviseurojen majoituskauppa aukeaa 1.4.2019 ja sulkeutuu 9.6.2019. Linkki kauppaan lisätään tälle sivulle.

Varatun ja maksetun majoituksen voi perua veloituksetta 16.6.2019 saakka. Sen jälkeen maksusta vähennetään 40 euron peruutusmaksu.

Myytävänä on koululuokkamajoitusta, yhteismajoitusta ja asuntolamajoitusta seura-alueen lähellä sijaitsevista kouluista ja asuntoloista Muhoksella, Utajärvellä, Tyrnävällä ja Oulussa. Yksityismajoituksen sekä asuntovaunujen ja –autojen vuokravälitys on siirtynyt tori.fi:hin.

Luokkamajoitusta järjestetään torstaista maanantaihin ja sitä myydään kahden, kolmen ja neljän yön paketteina. Majoittujille tarjotaan myös mahdollisuutta ryhtyä yövalvojiksi tietyille kouluille ja siitä saa alennuksen majoitusmaksuun.

Yhteismajoitukseen miehille on järjestetty yksi ja naisille kaksi liikuntasalia, joista toinen aiemmin ja toinen myöhemmin nukkumaan ryhtyville.

Luokka- ja yhteismajoitukseen ei sisälly ilmaista patjaa. Ilmalla täytettävän vieraspatjan voi ostaa majoituskaupasta tai majoitustoimistosta.

Asuntolamajoitusta järjestetään myös torstaista maanantaihin ja sitä myydään kolmen ja neljän yön paketteina. Vuokrattavana on huomattava määrä uudehkoja kahden hengen huoneita sekä muutama kolmen hengen tai isompi huoneisto. Lapsia voi majoittaa lisäpatjoille lattialle. Asuntolat ovat Muhoksella alle 5 kilometrin etäisyydellä seura-alueesta.

Luokka-, yhteis- ja asuntolamajoitukseen voi tulla iltaisin klo 20 lähtien ja sieltä tulee poistua aamuisin klo 10:een mennessä. Tilat suljetaan päivän ajaksi. Majoittujien toivotaan tulevan klo 23 mennessä, jotta jo nukkuville taataan kunnon yöunet. Majoitukseen tullessa seuramerkki on selkeä tunniste majoittujasta. Suihkun käyttöä klo 23 – 07 välillä tulisi välttää. Osalle majoituskohteista on järjestetty kuljetus.

Vuokravaunualue

Yksityisiltä vuokratuille ja vuokranantajan toimesta suviseura-alueelle tuoduille asuntovaunuille ja -autoille on varattu oma erillinen vuokravaunualue (VV).  Vuokralainen ja vuokranantaja sopivat keskenään vuokrauksen ehdoista.

Vuokranantajan tuodessa asuntovaunua tai -autoa alueelle tuulilasiin kiinnitetään A4-kokoinen lappu, johon on selkeästi ja näkyvästi kirjoitettu VV, jolloin liikenteenohjaajat osaavat opastaa oikein. Avaimet toimitetaan vuokravaunualueella sijaitsevaan avaintenvälityspisteeseen, josta vuokralainen voi tullessaan noutaa ne.

Vuokravaunualueelle on järjestetty noin 200 numeroitua tonttia vaunuille ja autoille. Numeroinnin perusteella vuokralainen löytää oman paikkansa helposti. Avaintenvälityspalvelun avulla myös avaimet löytyvät helposti. Näistä palveluista peritään kaikilta vuokravaunualueen asuntovaunuilta ja -autoilta 30 € maksu ja sen maksaa vuokralainen.

Vuokranantaja ja vuokralainen sopivat keskenään avainten luovutuksesta vuokrasuhteen päätyttyä. Vuokravaunujen ja -autojen avaimia majoitustoimisto välittää ainoastaan vuokrasuhteen alkaessa.

Toivomme, että vuokravaunut noudetaan seura-alueelta vasta suviseurojen päätyttyä tiistaina 2.7.
Suviseura-alueelle majoittuu kymmeniä tuhansia seuravieraita, mikä tulee näkymään myös lähialueen liikenteen ruuhkautumisena. Suviseuraorganisaatio toivoo malttia liikenteeseen.

Yksityishenkilöiden majoituskohteet

Yksityisten majoituskohteiden vuokralle antaminen ja vuokraaminen Suviseurojen ajaksi tapahtuu tänä vuonna tori.fi -palvelun kautta. Aikaisempina vuosina vuokrauspalvelujen välittämisestä on vastannut suviseuraorganisaatio.

Yksityishenkilöt voivat tarjota vuokralle asuntoja, kesämökkejä, piharakennuksia, yksittäisiä huoneita tai asuntovaunuja laittamalla ilmoituksen tori.fi -palveluun. Vuokrailmoituksia voi tehdä palveluun jo nyt.

Ilmoitusta laittaessa osastoksi kannattaa valita esimerkiksi Matkailuautot ja asuntovaunut tai Mökit ja loma-asunnot.

Myynti-ilmoituksen lisätietoihin kannattaa lisätä asiasanaksi ”Suviseurat”, jotta ostajat löytävät vuokrauskohteet. Ostajia opastetaan käyttämään kyseistä hakusanaa.

Kaupat etenevät kuten tori.fi -palvelussa normaalisti: ostaja/käyttäjä ottaa yhteyttä myyjään puhelimella tai sähköpostilla. He sopivat vuokraamisesta keskenään.

Koska suviseuraorganisaatio ei jatkossa osallistu yksityismajoitukohteiden välittämiseen, ei vuokran hintakattoa voida asettaa.

Majoituspalveluja etsivä voi hakea sopivaa majoitusta tori.fi -palvelusta hakusanalla ”Suviseurat” tai käyttää normaaleja tori.fi -palvelun osastojen, alueiden tai muiden vastaavien nimiä.

Tori.fi -palvelun käytössä on hyvä noudattaa palveluntarjoajan turvallisen kaupankäynnin ohjeita.

Yhteystiedot

Sähköposti: majoitus@suviseurat.fi
Puhelin: +358 40 132 0790.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia seurakentältä