Suviseurakenttä

Mediakeskus

Suviseurojen aikana palvelemme toimittajia mediakeskuksessa:

Villa Ruska
Isosannanpuistokatu 26
28190 Pori
Google Maps

Ilmoittaudu mediakeskuksen vastaanotossa mediaoppaalle ja varaudu esittämään henkilökohtainen media- /pressikortti. Ilmoittautumisen yhteydessä saat median edustajille suunnatun Suviseurojen infopaketin.

Mediakeskuksessa mediaoppaat ja muu henkilökunta palvelevat sinua mm. seuraavissa asioissa:

  • tarjoavat tietoa suviseuratapahtumasta ja seurajärjestelyistä
  • välittävät suviseuratoimituksen tuottamia ajankohtaistiedotteita
  • auttavat kuvien hankinnassa
  • auttavat haastateltavien hankinnassa
  • opastavat tarvittaessa suviseura-alueella liikkumisessa

Mediakeskukseen on varattu toimittajille työtila ja tietokoneita. Mediakeskuksen kahvio on vapaasti toimittajien käytössä.

Suviseurojen kuvauspalvelu

Kuvauspalvelu tuottaa Suviseuroista otettua kuvamateriaalia suviseuratoimituksen ja muun median käyttöön. Flickr -palvelusta  saat vapaasti käyttöösi laadukkaita kuvia riittävällä resoluutiolla.

Kuvauspalvelulle voit esittää kuvapyyntöjä osoitteessa kuvapalvelu@suviseurat.fi. Myös mediaoppaiden kautta saat tarvittaessa yhteyden kuvauspalveluun.

Toivomme, että seura-alueella kuvatessanne huomioitte suviseuratapahtuman luonteen. Erityisesti lauantain ehtoollistapahtumassa pyydämme kunnioittamaan ehtoollisvieraiden yksityisyyden suojaa. Mikäli haluatte kuvata tai haastatella omavalvonta-alueilla, sopikaa asia mediakeskuksessa, jotta vierailu voidaan järjestää viranomaisvaatimusten mukaisesti.