Siirry sisältöön
Bussiliikenne

Suviseura-alueelle pääsee julkista bussiliikennettä käyttäen. Useat nelostietä kulkevat bussit jättävät matkustajat pikavuoropysäkille suoraan alueen pohjoispäätyyn, josta pääsee sisäisillä busseilla keskuskentälle saakka perjantain ja maanantain välillä. Suviseura-alueen linja-autoasema sijaitsee Savilantien ja Liimattalantien risteyksessä (R59).

Paikallisbussi palvelee Äänekosken ja seura-alueen välillä liikkuvia

Paikallisliikenne palvelee seura-alueen ja Äänekosken keskustan välillä liikkuvia seuravieraita. Bussilla pääsevät kulkemaan helposti esimerkiksi kaupungin hotelleissa majoittuvat tai uimahallin palveluja käyttävät. Matkan hinta on 6 euroa yli 12-vuotiailta ja 3 euroa 4-12 -vuotiailta.

Äänekoskella majoittuvia ja paikkakunnan palveluita käyttäviä suositellaan matkustamaan ensisijaisesti bussilla, jotta alueelle ei aiheuteta ylimääräistä liikennöintiä.

Paikallisbussi kulkee torstaina ja perjantaina klo 9-01 tunnin välein seura-alueelta linja-autoasemalle uimahallin kautta ja 9.30-0.30 tunnin välein Äänekosken linja-autoasemalta seura-alueen linja-autoasemalle.

HUOM! Suviseurojen avajaisiin on järjestetty ylimääräinen bussikuljetus, joka lähtee Äänekosken linja-autoasemalta perjantaina 8.30. Lisäys ei vaikuta muihin bussiaikatauluihin.

Lauantaina ja sunnuntaina aikataulu on muuten sama, mutta viimeiset kyydit lähtevät seura-alueelta kello 19.30 ja Äänekosken keskustasta kello 20.

Maanantaina paikallisliikenteen viimeiset vuorot lähtevät suviseuroista klo 15 ja Äänekoskelta 14.30.

Bussikuljetus Jyväskylästä

Linja-autokuljetus Jyväskylästä seura-alueelle ja takaisin järjestetään päivittäin torstaista 28.6. sunnuntaihin 1.7. Liput ostetaan bussista. Lipun hinta on 10 euroa, meno-paluu 15 euroa.

Kyytiin voi nousta ja siitä poistua matkan varrella nelostien linja-autopysäkeillä.

Lisätietoja Aimo Kainulainen, p. 040 078 6350, aimokainulainen57@gmail.com.

Aikataulu

Lähtö to-su

Jyväskylän Tilausajolaituri (Harjukatu) 08.00

Jyväskylän Matkakeskus  08.15

Jyväskylän Rauhanyhdistys (Hongikontie 1) 08.30

Paluu to-su

Seura-alue (linja-autoasema) 21.00 – Jyväskylä noin 22.15

Ilmainen sisäinen bussiliikenne

Seuravieraille on järjestetty ilmainen sisäinen bussiliikenne perjantain ja maanantain välillä. Sisäisillä busseilla pääsee kulkemaan kaukaisimmilta majoitusalueilta keskusalueelle ja takaisin klo 7 ja 24 välisenä aikana.

Sisäinen liikenne on tarkoitettu ensisijaisesti helpottamaan niitä seuravieraita, joille pitkät kävelymatkat ovat haastavia. Bussien purku- ja lastauspaikoilla työskentelee joukkoliikenneavustajia, jotka opastajat seuravieraita ja auttavat muun muassa matkatavaroiden ja lastenvaunujen kanssa liikkuvia.

Jumalanpalveluskuljetus

Suviseurojen englanninkielinen jumalanpalvelus on Jyväskylässä Kuokkalan kirkossa sunnuntaina alkaen klo 14. Jumalanpalvelukseen järjestetään tilausajokuljetus, joka lähtee Suviseurojen linja-autojen purku- ja lastauspaikalta klo 12.45. Paluu on heti jumalanpalveluksen jälkeen. Kyytimaksu on 10€/hlö.