Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Suviseuroihin pääsee bussilla

Suviseuroihin pääsee useilla pikavuorobusseilla suoraan alueen pohjoispäätyyn, josta pääsee suviseura-alueen sisäisillä busseilla suoraan keskuskentälle. Sisäinen bussiliikenne palvelee ilmaiseksi myös seura-alueen asukkaita.

Paikallisbussi palvelee Äänekosken ja seura-alueen välillä liikkuvia

Paikallisliikenne palvelee seura-alueen ja Äänekosken keskustan välillä liikkuvia seuravieraita. Bussilla pääsevät kulkemaan helposti esimerkiksi kaupungin hotelleissa majoittuvat tai uimahallin palveluja käyttävät. Matkan hinta on 6 euroa yli 12-vuotiailta ja 3 euroa 4-12 -vuotiailta.

Äänekoskella majoittuvia ja paikkakunnan palveluita käyttäviä suositellaan matkustamaan ensisijaisesti bussilla, jotta alueelle ei aiheuteta ylimääräistä liikennöintiä.

Paikallisbussi kulkee torstaina ja perjantaina klo 9-01 tunnin välein seura-alueelta linja-autoasemalle uimahallin kautta ja 9.30-0.30 tunnin välein Äänekosken linja-autoasemalta seura-alueen linja-autoasemalle.

HUOM! Suviseurojen avajaisiin on järjestetty ylimääräinen bussikuljetus, joka lähtee Äänekosken linja-autoasemalta perjantaina 8.30. Lisäys ei vaikuta muihin bussiaikatauluihin.

Lauantaina ja sunnuntaina aikataulu on muuten sama, mutta viimeiset kyydit lähtevät seura-alueelta kello 19.30 ja Äänekosken keskustasta kello 20.

Maanantaina paikallisliikenteen viimeiset vuorot lähtevät suviseuroista klo 15 ja Äänekoskelta 14.30.

Linja-autokuljetus Jyväskylästä

Linja-autokuljetus Jyväskylästä seura-alueelle ja takaisin järjestetään päivittäin torstaista 28.6. sunnuntaihin 1.7. Liput ostetaan bussista. Lipun hinta on 10 euroa, meno-paluu 15 euroa.

Kyytiin voi nousta ja siitä poistua matkan varrella nelostien linja-autopysäkeillä.

Lisätietoja Aimo Kainulainen, p. 040 078 6350, aimokainulainen57@gmail.com.

Aikataulu

Lähtö to-su

Jyväskylän Tilausajolaituri (Harjukatu) 08.00

Jyväskylän Matkakeskus  08.15

Jyväskylän Rauhanyhdistys (Hongikontie 1) 08.30

Paluu to-su

Seura-alue (linja-autoasema) 21.00 – Jyväskylä noin 22.15