Suviseurojen majoituskauppa on avattu

Suviseurojen majoituskauppa on avattu

Suviseurojen majoituskaupassa on myytävänä koululuokkamajoitusta, yhteismajoitusta ja asuntolamajoitusta seura-alueen lähellä sijaitsevista kouluista ja asuntoloista Muhoksella, Utajärvellä, Tyrnävällä ja Oulussa. Yksityismajoituksen sekä asuntovaunujen ja -autojen vuokravälitys on siirtynyt Tori.fi:hin.

Luokkamajoitusta järjestetään torstaista maanantaihin ja sitä myydään kahden, kolmen ja neljän yön paketteina. Majoittujille tarjotaan myös mahdollisuutta ryhtyä yövalvojiksi tietyille kouluille, ja siitä saa alennuksen majoitusmaksuun.

Yhteismajoitukseen miehille on järjestetty yksi ja naisille kaksi liikuntasalia, joista toinen aiemmin ja toinen myöhemmin nukkumaan ryhtyville.

Luokka- ja yhteismajoitukseen ei sisälly ilmaista patjaa. Ilmalla täytettävän vieraspatjan voi ostaa majoituskaupasta tai majoitustoimistosta.

Asuntolamajoitusta järjestetään myös torstaista maanantaihin ja sitä myydään kolmen ja neljän yön paketteina. Vuokrattavana on huomattava määrä uudehkoja kahden hengen huoneita sekä muutama kolmen hengen tai isompi huoneisto. Lapsia voi majoittaa lisäpatjoille lattialle. Asuntolat ovat Muhoksella alle 5 kilometrin etäisyydellä seura-alueesta.

Osalle majoituskohteista on järjestetty kuljetus.

Majoituskauppa suljetaan 9.6.2019. Varatun ja maksetun majoituksen voi perua veloituksetta 16.6.2019 saakka. Sen jälkeen maksusta vähennetään 40€ peruutusmaksu.

Tarkemmat tiedot löytyvät majoitus-sivulta sekä majoituskaupasta.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia seurakentältä