Suviseurakenttä

Presscenter

Under sommarmötet betjänar vi journalister i presscentret (Mediakeskus):

Villa Ruska

Isosannanpuistokatu 26

28190 Björneborg

Google Maps

Anmäl dig hos mediaguiderna i receptionen på presscentret, förbered dig på att visa ett personligt media-/presskort. Vid anmälningen får du ett infopaket om sommarmötet som är avsett för medias representanter.

Mediaguiderna och den övriga personalen på presscentret hjälper dig med bland annat detta:

  • erbjuder information om sommarmötet och mötesarrangemangen
  • tillhandahåller pressmeddelanden som är producerade av mötesredaktionen
  • hjälper till med att skaffa bilder och fotografier
  • hjälper till med att hitta personer för intervjuer
  • hjälper till med att hitta runt på mötesområdet

I presscentret finns arbetslokaler och datorer reserverat för journalister. Cafeterian i presscentret kan användas fritt av mediarepresentanter.

Öppetider

onsdag 11 – 17
torsdag 10 – 20
fredag-söndag 9 – 20
måndag 9 – 14

Bildtjänst

Bildtjänsten producerar bildmaterial från sommarmötet för mötesredaktionen och övrig media. På Flickr hittar du högupplösta bilder, fria att användas.

Önskemål om bilder och bildmaterial för publicering kan skickas till kuvapalvelu@suviseurat.fi. Vid behov får du kontakt med bildtjänsten via mediaguiderna.

Vi hoppas att ni beaktar sommarmötets karaktär när ni fotograferar på mötesområdet. Vi ber er att beakta nattvardens speciella karaktär och att respektera nattvardsgästernas integritet. Om ni vill fotografera eller intervjua på egenkontrollsområdet ber vi er om att kontakta presscentret så att vi kan ordna ett besök enligt myndighetskraven.