Tärkeää tietoa sähköpaikoista ja inva-alueesta

Tärkeää tietoa sähköpaikoista ja inva-alueesta

Suviseurojen terveydenhuoltotoimikunta tiedottaa:

INVA-ALUE

Suviseurojen INVA-alue on varattu vain niille seuravieraille, joilla on poliisin myöntämä INVA-pysäköintilupa. INVA-alueelle ei anota paikkaa suviseurojen toimikunnilta etukäteen.

Ota INVA-pysäköintilupa mukaasi ja esitä se seura-alueelle tullessasi liikenteenohjaajalle.

INVA-suihkut ja INVA-WC sijaitsevat lähellä INVA-aluetta ja ne on tarkoitettu ainoastaan liikuntaesteisten tai erityistä tukea tarvitsevien seuravieraiden käyttöön. Omaiset ja saattajat käyttävät yleistä WC:tä ja suihkua.

SÄHKÖPAIKKA-ALUE

Sähköpaikka-alue on varattu niiden seuravieraiden käyttöön, jotka terveydentilansa vuoksi välttämättä tarvitsevat verkkovirtakäyttöistä hoito-, lääkintä- tai muuta apulaitetta.

Sähköpaikkaa tarvitsevia pyydetään tekemään kirjallinen hakemus ja toimittamaan se etukäteen terveydenhuoltotoimikunnalle, joka jakaa paikat tarvitsijoille käyttötarpeen perusteella.

Uniapnean voimakkaan yleistymisen vuoksi pyydetään sitä koskevissa hakemuksissa määrittelemään kirjallisesti sairauden vaikeusaste (mielellään myös unenaikaisten hengityskatkosten määrä ja keskimääräinen veren happisaturaatio). Sähköpaikkoja myönnetään uniapnean vaikeusasteen perusteella, ensisijaisesti vaikeaa uniapneaa sairastaville.

Jotta sähköpaikat riittävät niitä välttämättä tarvitseville, tulisi esimerkiksi astma- ja uniapneapotilaiden käyttää mahdollisuuksien mukaan omalla akulla toimivia spira- ja CPAP-laitteita.

Samasta syystä on tärkeää selvittää etukäteen, voiko tarvittavaa lääkintälaitetta käyttää esimerkiksi auton akulla erikseen hankittavan niin sanotun invertterin avulla.

Lääkintälaitteiden ja apuvälineiden latauspiste on käytettävissä INVA-alueen vieressä sijaitsevan vanhusten lepopaikan läheisyydessä.  Siellä on myös mahdollisuus käyttää omaa, verkkovirralla toimivaa spira-laitetta.

Lääkintälaitteille varatuilla sähköpaikoilla ei tule käyttää muita sähkölaitteita.

TOIMITA SÄHKÖPAIKKAHAKEMUS JA LÄÄKÄRINTODISTUS TAI MUU SELVITYS SÄHKÖPAIKAN KÄYTTÖTARPEESTA 12.5.2019 MENNESSÄ OSOITTEESEEN:

Terveydenhuoltotoimikunta
Seppo Pöykkö
Ketolanojantie 788
91500 MUHOS

tai sähköpostiosoitteeseen sahkopaikat@suviseurat.fi

Tietoturvasyistä suosittelemme kirjepostia.

Rajoitetun paikkamäärän vuoksi sähköpaikkoja ei voida myöntää enää suviseura-alueelle saapumisen yhteydessä. Kaikki sähköpaikkaa hakeneet saavat kirjallisen vastauksen 27.5.2019 mennessä. Sähköpaikan käyttöoikeuden saanut seuravieras saa vastauksen mukana ohjeet seura-alueelle majoittumista varten.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia seurakentältä