Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Tiedotustilaisuudessa olivat esillä Suviseurojen saavutettavuus ja palvelut

Suviseurojen tiedotustilaisuus järjestettiin seurakentän Mediakeskuksessa keskiviikkona 20.6. klo 11. Tilaisuudessa olivat esillä erityisesti Suviseurojen palvelut sekä saavutettavuus.

– Kaikki seuravieraat ovat tärkeitä ja tervetulleita, mutta aivan erityisesti olemme halunneet huomioida lapsiperheet ja vanhukset. Kun heille on järjestetty hyvät palvelut, meidän kaikkien on hyvä olla, totesi huolto-osaston puheenjohtaja Marko Tyyskä tiedotustilaisuudessa keskiviikkona.

Suviseurojen saapumisliikenteen odotetaan olevan vilkkaimmillaan torstaina ja perjantaina. Ennakkoviestintä on suuressa roolissa sujuvan liikenteen takaamiseksi.

– Suurin osa seuravieraista on kokeneita seurakävijöitä, mutta mukana on myös paljon ensikertalaisia. Ennakkoviestinnällä on pyritty helpottamaan seuroihin valmistautumista ja seuroihin saapumista. On kerrottu, millainen kenttä on, mitä palveluita alueelta löytyy ja miten ja milloin alueelle kannattaa saapua, toteaa Tyyskä.

Tiedotustilaisuus haluttiin järjestää hyvissä ajoin ennen seuroja, jotta toimittajilla on mahdollisuus tutustua myös Suviseurojen valmisteluvaiheeseen.

Mediakeskus palvelee toimittajia Suviseurojen ajan. Lisätietoja: mediakeskus@suviseurat.