Uusi käytäntö yksityisten majoituspaikkojen vuokraamiseen

Uusi käytäntö yksityisten majoituspaikkojen vuokraamiseen

Yksityisten majoituskohteiden vuokralle antaminen ja vuokraaminen Suviseurojen ajaksi tapahtuu tänä vuonna tori.fi -palvelun kautta. Aikaisempina vuosina vuokrauspalvelujen välittämisestä on vastannut suviseuraorganisaatio.

Yksityishenkilöt voivat tarjota vuokralle asuntoja, kesämökkejä, piharakennuksia, yksittäisiä huoneita tai asuntovaunuja laittamalla ilmoituksen tori.fi -palveluun. Vuokrailmoituksia voi tehdä palveluun jo nyt.

Ilmoitusta laittaessa osastoksi kannattaa valita esimerkiksi Matkailuautot ja asuntovaunut tai Mökit ja loma-asunnot.

Myynti-ilmoituksen lisätietoihin kannattaa lisätä asiasanaksi ”Suviseurat”, jotta ostajat löytävät vuokrauskohteet. Ostajia opastetaan käyttämään kyseistä hakusanaa.

Kaupat etenevät kuten tori.fi -palvelussa normaalisti: ostaja/käyttäjä ottaa yhteyttä myyjään puhelimella tai sähköpostilla. He sopivat vuokraamisesta keskenään.

Koska suviseuraorganisaatio ei jatkossa osallistu yksityismajoitukohteiden välittämiseen, ei vuokran hintakattoa voida asettaa.

Majoituspalveluja etsivä voi hakea sopivaa majoitusta tori.fi -palvelusta hakusanalla ”Suviseurat” tai käyttää normaaleja tori.fi -palvelun osastojen, alueiden tai muiden vastaavien nimiä.

Tori.fi -palvelun käytössä on hyvä noudattaa palveluntarjoajan turvallisen kaupankäynnin ohjeita.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia seurakentältä