Suviseurat Porissa 2017

Majoitus

Suviseurojen majoituskauppa hankkii, myy ja välittää erilaisia majoitusvaihtoehtoja seuravieraille. Majoituskaupasta voi vuokrata yhteismajoitusta, asuntovaunuja -ja autoja sekä yli 6 km etäisyydeltä suviseura-alueesta sijaitsevaa yksityismajoitusta. Alle 6 km etäisyydellä seura-alueesta olevan yksityismajoituksen välittämisestä huolehtii VisitPori.

Tarjoa vuokralle majoitusta

Voit tarjota asuntovaunua tai -autoa sekä yli 6 km etäisyydellä suviseura-alueesta sijaitsevan ykityismajoituskohteen (omakotitalo, mökki, maatilamajoitus, jne.) suviseuravieraiden käyttöön Porin Suviseurojen ajaksi. Ilmoita kohteesi tällä lomakkeella. Kohteet välitetään suviseuravieraille verkkokaupassamme.

Vuokrakohteille on runsaasti kysyntää ja seuravieraat seuraavat kauppaa aktiivisesti. Järkevästi hinnoitellut kohteet menevät kaupaksi muutamassa päivässä. Mökkejä, taloja ja huoneistoja, jotka sijaitsevat alle 6 km etäisyydellä seura-alueesta, voi tarjota vuokralle osoitteessa www.visitpori.fi.

Yhteismajoitus, perheluokkamajoitus sekä asuntovaunujen ja -autojen vuokraus

Alueen kouluilta on varattu luokkia majoituskäyttöön. Valittavana on sekä yhteismajoitusta liikuntasaleissa että perheluokkamajoitusta. Niitä voi vuokrata Suviseurojen majoituskaupasta.

Majoituskaupasta voi vuokrata myös asuntovaunuja ja -autoja. Yksityisten vuokraamille ja heidän toimestaan paikalle tuoduille asuntovaunuille ja -autoille on varattu suviseura-alueelta oma erillinen vuokravaunualue. Vuokralainen ja vuokranantaja sopivat keskenään vuokrauksen ehdoista. Vuokranantaja toimittaa vaunun avaimen vuokravaunualueella olevaan avaintenvälityspisteeseen, josta vuokralainen noutaa sen. Avaimenvälityspalkkion 15 € maksaa vuokralainen.

Majoitusmyynti

Verkkokaupan majoitusmyynti on avoinna seuravieraille  6.3.–30.6.2017.
Täältä pääset Majoituskauppaan.

Myynnin yhteystiedot ongelmatilanteissa
majoitus@suviseurat.fi
puh. +358 40 132 0792

Yksityismajoitus

Yksityisten henkilöiden tarjoamia huoneita, huoneistoja, omakotitaloja ja mökkejä voi vuokrata VisitPorin sivuilta (alle 6 km etäisyydeltä suviseura-alueesta) ja Suviseurojen majoituskaupasta (yli 6 km etäisyydeltä suviseura-alueesta).

Mobiilihotellit

Suviseura-alueelle nousee Suviseurojen ajaksi mobiilihotellikylä, josta seuravieras voi varata itselleen majapaikan. Mobiilihotellihuoneissa on vuodepaikkoja 2-4 henkilölle. Vakiovarusteisiin kuuluvat myös säädettävä valaistus, usb-pistoke pienlaitteiden lataukseen ja lukko. Suihkut ja WC:t ovat erillisinä mobiilihotellikylässä. Majoituskaupasta voi lukea lisää mobiilihotelleista sekä varata hotellihuoneita.

Vierasvenepaikat

Suviseura-alue on Kokemäenjoen luodoilla. Seuravierailla on mahdollisuus tulla Suviseuroihin veneellä. Vierasvenepaikan hinta on 20 €/vrk, johon sisältyy vesi, jätehuolto, sähkö, septi sekä WC. Päiväkäynti on maksuton. Venepaikan voi varata Porin kaupungin palvelupiste Porinasta.

Palvelupiste Porina
porina@pori.fi
Puh. 02 623 4100

 

Majoitustoimisto

Suviseura-alueella sijaitseva majoitustoimisto palvelee kaikissa majoitukseen liittyvissä asioissa. Majoitustoimistossa on myös kenttämaksupiste.

Aukioloajat:

keskiviikko 12 – 22
torstai – sunnuntai 8 – 22
maanantai 8 – 14

Sähköposti: majoitus@suviseurat.fi
Puh. 040 132 0790

Koulumajoittujien vastaanotto kouluissa on klo 20–22. Kouluilta tulee poistua aamulla kello kymmeneen mennessä. Koulut suljetaan päivän ajaksi. Yövalvoja huolehtii majoittujien turvallisuudesta klo 22–7. Huomaa, että luokkamajoitukseen ei kuulu enää ilmaista patjaa. Ilmalla täytettävän vieraspatjan voi hankkia majoituskaupasta.

Vuokravaunujen ja -autojen avaimia majoitustoimisto välittää ainoastaan vuokrasuhteen alkaessa. Välityspalkkion (15 €) vuokralainen maksaa noutaessaan avaimen vuokravanualueella sijaitsevasta avaintenvälityspisteestä tai sen kiinni ollessa majoitustoimistosta. Avainten palautuksesta vuokranantaja ja vuokralainen sopivat keskenään.

Avaintenvälityspisteen aukioloajat:

tiistai 16 – 24
keskiviikko 9 – 22
torstai 8 – 22