Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Löytötavarat

Vähäarvoisia löytötavaroita voi Suviseurojen löytötavaratoimiston sulkeuduttua tiedustella Äänekosken rauhanyhdistykseltä ja arvokkaampia Äänekosken poliisilaitokselta. Äänekosken rauhanyhdistykseltä Suviseuroissa kadonneita tavaroita voi käydä etsimässä, kun rauhanyhdistyksellä on toimintaa seuraohjelman mukaan. Tavaroita säilytetään rauhanyhdistyksellä kolmen … Jatka lukemista »

Kuuntele suviseurasaarnoja ja -ohjelmia tallenteina

Kesäseuraradiossa lähetetyt suviseurasaarnat ja -ohjelmat ovat kuunneltavissa myös tallenteina osoitteessa https://www.suviseurat.fi/kesaseuraradio/. Valitse ensin sivun ylälaidasta päivä, jonka ohjelmia haluat kuunnella. Ohjelman vieressä oleva kuvake toimii soittimen käynnistyspainikkeena. Tallenteet ovat .mp3-formaatissa. … Jatka lukemista »

Kesäseuraradion lähetyksessä häiriöitä

Kesäseuraradion lähetys oli hetken poikki purkutöissä sattuneen sähkökatkon vuoksi. FM-lähetys toimii taas ja nettiradio pyritään palauttamaan toimintaan. Pahoittelemme häiriötä.

Rauhanyhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa

Suviseurat on ohi, mutta rauhanyhdistyksillä eri puolilla Suomea järjestetään seurojen lisäksi monenlaista toimintaa erilaisille kohderyhmille ympäri vuoden. Lisää tietoja toiminnastamme ja siitä, kuinka uskomme, löydät Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) verkkosivuilta … Jatka lukemista »

Kenttämaksun voi maksaa jälkikäteen

Suviseurojen kenttämaksun voi maksaa jälkikäteen osoitteessa https://kenttamaksu.suviseurat.fi/. Kenttämaksuista huolehtiminen on tärkeää seura-alueen vuokraamisesta ja rakentamisesta aiheutuneiden kulujen kattamiseksi.

Lämmin kiitos yhteistyöstä

Suviseuroja valmisteltaessa ja niiden aikana yhteistyö eri tahojen kanssa on sujunut hyvin. Päätoimikunnan puheenjohtaja Reijo Peura välittää lämpimät kiitokset kaikille mukana olleille. – Viranomaiset ovat olleet koko ajan mukana ja … Jatka lukemista »

Suviseurojen paluuliikenne jatkuu vilkkaana

Suviseurojen paluuliikenne pohjoisen suuntaan etenee tasaisesti. Seura-alueelta etelään päin jono on pitkä. Äänekosken tietyömaa hidastaa liikennettä. Erityisesti etelään suuntaavia suositellaankin odottelemaan seura-alueella sopivaa lähtöhetkeä esimerkiksi seuraradiota kuunnellen. Pyydä tarvittaessa ajo-opastusta … Jatka lukemista »

Onnettomuus seura-alueella

Suviseura-alueella on lapsi jäänyt auton alle. Lapsi on loukkaantunut. Viranomaiset hoitavat asiaa ja vastaavat tiedottamisesta.

Tervetuloa Suviseuroihin Muhokselle 2019

Äänekosken Suviseurat ovat päättyneet. Ensi vuoden Suviseurat järjestetään Muhoksella, Pohjois-Pohjanmaalla. Seurakansa kokoontuu Matokorven tasaisille peltoaukeille 28.6.-1.7.2019. Samoilla pelloilla järjestettiin myös vuoden 2003 Suviseurat. Suviseurojen tunnuslauseeksi on valittu neljännen Mooseksen kirjan … Jatka lukemista »

Varovaisuutta liikenteeseen ja purkutöihin

Annathan riittävästi tilaa suviseura-alueen purkutöille turvallisuuden takaamiseksi. Vanhempia pyydetään huolehtimaan, että lapset eivät pääse purkutyöalueelle. Unohda myös kiire lähtiessäsi suviseuroista. Poistumistiet ruuhkautuvat helposti, joten turhaa jonottamista kannattaa välttää. Jos siis … Jatka lukemista »