”Ei ole nyt meidän käsissä tämä enää, joten ei voida kuin luottaa”

”Ei ole nyt meidän käsissä tämä enää, joten ei voida kuin luottaa”

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi asetetut rajoitukset vaikuttavat lähes jokaisen suomalaisen arkeen ja suunnitelmiin. Anneli, 18, pohtii poikkeuksellisia aikoja kirjoituksessaan Kohti Suviseuroja -blogissa:

“Tämä aika opettaa minulle, ettei usko ole pelkästään sitä, että käydään porukalla seuroissa. Huomaan taas, ettei elämä sittenkään ole omissa käsissäni. Minulla on omat suunnitelmat ja haaveeni, mutta Taivaan Isä on saattanut tarkoittaa jotain aivan muuta.” 

Ystävien merkitys korostuu, kun sosiaalista kanssakäymistä on jouduttu vähentämään. 

“Ys­tä­vien kan­nus­tus ja tuki ovat mer­kit­tä­viä niin ta­val­li­sen ar­jen kuin us­ko­ne­lä­män­kin kan­nal­ta. Olen kii­tol­li­nen di­gi­ta­li­soi­tu­mi­ses­ta ja so­si­aa­li­ses­ta me­di­as­ta, nii­den avul­la voi pi­tää yh­teyt­tä ys­tä­viin. Myös lä­he­tys­työs­sä niil­lä on iso mer­ki­tys.”

Lue koko juttu tästä!

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia seurakentältä

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >

02.09.2019

Valmistelut aikataulussa

Kesän 2020 Suviseurat (26.–29.6.) järjestetään Reisjärven Järvikylällä. Seura-alue on aktiivisessa viljelyssä olevaa vanhaa järvenpohjaa, jokaJatka lukemista >