Majoituskauppa avattu

Majoituskauppa avattu

voit vuokrata kohteen majoituskaupan kautta tai  tarjota mökkiäsi, huoneistoasi tai asuntoasi vuokralle täällä!

Suviseurojen majoituspalvelu välittää verkkokaupan kautta yksityisten tarjoamia vuokrakohteita seuravieraille. Varsinainen vuokrasopimus sekä vuokranmaksu tapahtuvat suoraan vuokralaisen ja vuokranantajan välillä.

Tarjolla on myös majoitusta luokka- ja yhteismajoituksena Karkkilan, Hämeenlinnan, Forssan ja Lopen alueen kouluissa.
Lopen yhteiskouluun sekä Launosen kouluun on järjestetty kuljetus. Koulut sijaitsevat seura-alueen ja Riihimäen välisen bussireitin varrella. Majoitus näillä kouluilla on tarkoitettu ensisijaisesti kuljetusta tarvitseville.

Yhteismajoitusta on tarjolla sekä miehille että naisille Launosen koululla Lopella. Naisille on varattu yhteismajoitusta myös Rengon koululla Hämeenlinnassa. 

Majoituksen varaaminen ajoissa helpottaa järjestäjien valmistautumista.

Verkkokaupan tarjonta täydentyy kevään mittaan. Asuntovaunuja ja -autoja voi vuokrata esimerkiksi tori.fi / nettikaravaani.com -palvelujen kautta.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

13.01.2022

Kohti Suviseuroja

Tänä vuonna, jos Jumala suo, pääsemme viettämään Suviseuroja Lopen Räyskälässä. Millä mielin Suviseuroja järjestellään jaJatka lukemista >

31.08.2021

Mediatiedote

Lopen Suviseurojen 2022 verkkosivut avautuneet Viikonloppuna julkistettiin ensi kesän Suviseurojen visuaalinen ilme, seuramerkki sekä tunnuslause.Jatka lukemista >