Olennainen on kirkastunut

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoi keväällä 2018. Päivämiehen verkkolehden Kohti Reisjärven Suviseuroja -blogissa viestintätoimikunnan Hanna Tölli kertoo omasta matkastaan tähän hetkeen. 

”Syksyllä 2020 mieleni täytti rukous: Suo hyvä Jumala Reisjärven Suviseurojen toteutua perinteisesti. Näin ei kuitenkaan ollut tarkoitus. Valmistaudumme radio- ja verkkoseuroihin. Se tarkoittaa osalle toimikunnista työtä entiseen tapaan ja toisille vähemmän. Toiveeni on, että kokisimme seurat kuitenkin yhteiseksi ponnistukseksi ja haluksi palvella toteutustavasta riippumatta.”

Koronapandemia muutti suviseurasuunnitelmia kahteen otteeseen. Peltoseurat vaihtuivat lopulta radio- ja verkkoseuroihin. Suviseurojen päätarkoitus kuitenkin pysyy samana.  

”Vastikään eräs toimittaja kysyi minulta, onko olennainen kirkastunut viimeisen vuoden aikana. Kuinka keskeltä hän hoksasikin kysyä! Koen vahvasti sen, että Jumala puhuttelee meitä kaikkia. Suviseurojen päätarkoitus, kutsu Jumalan valtakuntaan ja rohkaisu uskomaan, ei ole muuttunut. Se on entisestään kirkastunut.”

Lue Töllin kirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >