Palaa Suviseurojen seuratunnelmaan. YLE Radio 1:n kanavalla lähetetään Suviseuroissa äänitetty tallenne 25.7.2021 klo 11

Palaa Suviseurojen seuratunnelmaan. YLE Radio 1:n kanavalla lähetetään Suviseuroissa äänitetty tallenne 25.7.2021 klo 11

Yle Radio 1:n Suviseurojen radiointia ei lähetetty tavalliseen tapaan Suviseurojen sunnuntaina. Lähetys on tulevana sunnuntaina 25. heinäkuuta radiojumalanpalveluksen jälkeen kello 11.

Ylen lähetystä varten tallennettiin lauantaina 3.7. seurat, joissa puhuvat Teuvo Mononen Kuopiosta ja Pekka Vuonokari Nakkilasta. 

Radiojumalanpalvelukset ja niiden saarnaajat hyväksytään Hartausohjelmien valvontaelimessä, joka on käsitellyt maaliskuussa pitämässään kokouksessa kesä-joulukuun 2021 jumalanpalveluksia koskevan listan. 

-Tällöin saimme tiedon, että Suviseurojen radiointia ei lähetetä Suviseurojen viikonloppuna vaan myöhemmin heinäkuussa. Juonnoissa otettiin huomioon se, että tapahtuma on jo historiaa siinä vaiheessa, kun lähetys lähetetään, kertoo radioinnin suunnittelussa mukana ollut ja lähetyksen juontajana toimiva Eija-Riitta Niinikoski

-Lähetyksessä tärkeintä on seurapuheet ja Suviseuroihin liittyvä voimakas lauluperinne. Lähetyksessä kuultavat virret 176, 275 ja 574 on valittu nimenomaan seuralauluäänitteiltä, Niinikoski jatkaa. 

Koska Suviseurat on jo takana päin ja seuraaviin on matkaa vajaa vuosi, juonnoissa tuodaan esille myös, kuinka seuroja on silti ympäri vuoden tarjolla rauhanyhdistyksissä. Olet tervetullut osallistumaan seuroihin radion välityksellä ja paikan päälle rauhanyhdistyksille.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista