Suviseurakenttänä koko Suomi ja maailma – virtuaalinen seurakenttä avataan keskiviikkona 30.6.2021

Suviseurakenttänä koko Suomi ja maailma – virtuaalinen seurakenttä avataan keskiviikkona 30.6.2021

 

Mediatiedote 29.6.2021

– Suviseurojen viestintätoimikunnassa virisi keväällä ajatus virtuaalisesta seurakentästä, kun tuli päätös, ettei suureen yhteiseen kokoontumiseen ole mahdollisuutta. Mietimme, miten saadaan aikaan kohtaamisia, joilla on Suviseuroissa tärkeä merkitys, toimikunnan varapuheenjohtaja Ville Laitila kertoo.

Kesän 2021 suviseurakenttä sijaitsee juuri siellä, missä lähetystä kuunteleva ja katseleva seuravieras kulloinkin sattuu olemaan.

– Virtuaalisen suviseurakentän ideana on, että kuka tahansa voi ottaa kuvan omasta seurapaikastaan ja lähettää sen terveisten kera Suviseurojen nettisivuilta löytyvän lomakkeen avulla. Lähettäjä merkitsee lomakkeelle Suomesta maakunnan tai ulkomailta valtion, jonka alueella kuva on otettu, Laitila kuvailee ideaa.

– Tänä vuonna seurakenttänä on koko maailma. Se voi olla kotona, yhteisissä pihasuviseuroissa, leirintäalueella, luonnossa, sairaalavuoteessa. Juuri siellä, missä kuulija sattuu kulloinkin olemaan. Rohkaisen kaikkia lähettämään kuvia ja terveisiä. Tarjolla on vain hyviä paikkoja. Jokainen pääsee niin lähelle keskuskenttää kuin haluaa, Laitila vinkkaa. 

Virtuaalinen seurakenttä avautuu kenttäsuviseurojen tapaan keskiviikkona 30.6. ja sulkeutuu maanantaina 5.7. seurojen päätyttyä. Sen jälkeen kuvat poistetaan eli kenttä tyhjenee. Tietoturvasyistä kaikki kuvat tarkistetaan ennen julkaisemista.

– Kuvan lähettäjän on merkittävä lomakkeeseen, että hänellä on lupa kuvan julkaisemiselle. Tämä on tärkeä tieto varsinkin, jos kuvassa on ihmisiä, Laitila korostaa. 

Reisjärven Suviseurat järjestetään radiossa ja verkossa 2.–5.7.2021. Linkki kuvaterveisten lähettämiseen löytyy osoitteesta https://seurakentta.suviseurat.fi.

Kuva: Laitisen perhe Haapajärveltä viettää Suviseuroja itse rakennetun juhlaportin alla. Tunnuslausebanderollin on voinut tilata SRK:n julkaisumyymälästä.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >