Suviseurojen aikana erilaisille majoituskohteille on runsaasti kysyntää

Suviseurojen aikana erilaisille majoituskohteille on runsaasti kysyntää

Ensi kesänä juhannuksen jälkeen (26.–29.6.2020) Reisjärvellä järjestettävien Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) Suviseurojen majoitustoimikunta kertoo, että vuokrakohteille on runsaasti kysyntää ja majoituskauppaa seurataan ahkerasti.

Suurin osa seuravieraista majoittuu asuntovaunuissa tai -autoissa seura-alueella, mutta moni haluaa yöksi muualle. Tällä alueella ei hotellikapasiteettiä ole niin kuin suurempien kaupunkien lähettyvillä, joten tarvitsemme yksityisiä majoituskohteita, majoitustoimikunnan puheenjohtaja Outi Kaisto kertoo. – Kehotammekin kaikkia, joilta löytyy talo, huone, huoneisto, mökki jne. vuokrattavaksi seuravieraille, olemaan yhteydessä meihin ja ilmoittamaan kohteen vuokralle, hän jatkaa.

Nettisivuilla lomake, jolla vuokralle tarjottavan kohteen voi ilmoittaa

Suviseurojen nettisivuille osoitteeseen www.suviseurat.fi on lisätty lomake, jonka täyttämällä voi majoituspaikan tarjota vuokralle. Lomakkeella kysytään vuokralle annettavan kohteen tietoja ja hintatasoa. Täytetty lomake saapuu automaattisesti majoitustoimikunnalle, jonka vastuuhenkilöt tarkistavat tiedot ja lisäävät kohteen majoituskauppaan odottamaan huhtikuuta. 

Kaikkiin, jotka viime keväänä Reisjärven tai Haapajärven messuilla antoivat yhteystietonsa, on oltu nyt uudelleen yhteydessä, Kaisto kertoo. 

Ilmoituksen voi tehdä myös puhelimitse keskiviikkoisin klo 18–21 ja lauantaisin klo 10–13 numeroon +358 40 132 0790. Vuokralle tarjottavan kohteen voi ilmoittaa sähköpostitsekin osoitteeseen  majoitus@suviseurat.fi.

Majoituskauppa aukeaa huhtikuussa

Seuravieraille majoituskauppa aukeaa huhtikuussa. Tällöin kaikki vuokralle annetut kohteet tulevat näkyviin nettisivuille. Vuokraaja valitsee itselleen sopivan kohteen ja tekee varauksen. Tämän jälkeen hän saa vuokranantajan yhteystiedot ja on häneen yhteydessä. Vuokra-aika, vuokrasopimus ja maksu sovitaan vuokraajan ja vuokranantajan kesken. 

Asuntovaunut ja -autot vuokralle tori.fi -palvelun kautta

Majoitustoimikunta ei välitä asuntovaunuja eikä asuntoautoja vuokralle. Niiden vuokraamiseen suositellaan tori.fi -palvelua. Moni seuravieras haluaa vaunun paikalle tuotuna. Seura-alueella on erikseen varattu alue, johon vuokravaunun voi käydä tuomassa ennen seuroja tiistaista 23.6.2020 lähtien. 

Lisätietoja: 

Majoitustoimikunnan puheenjohtaja Outi Kaisto, oukaisto@gmail.com, 040 486 3319
Ennakkoviestintävastaava Hanna Tölli, tolli.hanna@gmail.com, 050 532 4013


Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia seurakentältä

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >

02.09.2019

Valmistelut aikataulussa

Kesän 2020 Suviseurat (26.–29.6.) järjestetään Reisjärven Järvikylällä. Seura-alue on aktiivisessa viljelyssä olevaa vanhaa järvenpohjaa, jokaJatka lukemista >