Sommarmötet

Välkommen till Sommarmötet i Muhos!

Sommarens 2019 Sommarmöte (den 28.6.−1.7.2019) anordnas på sydvästra sidan av centrala Muhos, vid Ule älvs kultur- och jordbruksvy. Mötesfältet är enhetligt, nästan kvadratiskt. Mötesfältets yta är över 200 hektar. E4-vägen passerar mötesfältet på södra sidan. 

Mötesområdet är beläget cirka 30 km från Uleåborg och cirka 40 km från Uleåsalo flygplats. Fridsföreningarna i Uleåborg, Pateniemi, Pikkarala, Madekoski, Muhos, Laitasaari, Utajärvi samt Juorkuna ansvarar för arrangerandet av det ansvarsfulla evenemanget på så sätt att det är lätt att komma och vara på mötesområdet. Det finns tre parkeringsområden och en busstation för kollektivtrafik vid områdets infart.

Den levande kristendomen ankom till Uleå älvdal på 1850-talet. Gud har påverkat och förstärkt sitt ord på så sätt att vi fortfarande får samlas för att lyssna och tro på det goda budskapet, himmelska hälsningar. Alla är välkomna till mötet. Guds rikes arbete fortsätter fortfarande enligt uppgiften som Frälsaren har givit oss: evangeliet predikas till alla folk. Dess centrala budskap är syndernas förlåtelse i Jesu namn och blod.

”Herren välsigne dig.”

Mötesmottot för Sommarmötet 2019 är ur välsignelsen, med vilket Herren uppmanade välsigna Israels barn (4. Mos 6:24). Såhär vill även vi hälsa mötesgäster. Mötesarrangörerna hoppas att den välsignelsen får höras till mötesgästerna såväl nära som fjärran.

Huvudkommittén