Facebookissa

Ota Suviseurat seurantaan Facebookissa, niin saat ajankohtaisimmat tiedot seura-alueelta.

Välkommen till Pyhäjoki

Om Gud så vill, anordnas Finlands Fridsföreningars Centralorganisations sommarmöte i Pyhäjoki 27.6 – 30.6 2014. Sommarmötet kallar människor till att lyssna till Guds ord. Även det välkända bibelstället från julevangeliet ”Jag bär bud till er om en stor glädje” (Luk 2: 10), som har valts till mottot för mötet, påminner om detta. Man kommer till sommarmötet från vardagen så som herdarna som skyndade sig till Jesusbarnet efter att de hade hört ängelns budskap. Det här mottot kallar alla människor. För troende skapar budskapet trygghet: vi har fått uppleva en stor glädje i våra hjärtan genom att tro evangeliet i Guds rike. För dem som har fjärmats från tron kallar budskapet tillbaka till den glädje som man upplever bland troende.

Pyhäjoki ligger söder om Uleåborg, vid riksväg 8 mellan Raahe (sv. Brahestad) och Kalajoki, 40 kilometer från Oulainen (sv. Oulais). Mötesområdet breder ut sig över åkerlandskap i Yppäri och ligger i närheten till havet. Närheten till havet och Pyhäjoki älv präglar starkt den gamla och historiska kommunen.

Oulainens fridsförening har tillsammans med 13 fridsföreningar i närområdet huvudansvaret för arrangemanget av sommarmötet i Pyhäjoki.

Vi ber att Gud välsignar arrangemanget av mötet och det kommande mötet. Alla är varmt välkomna till Pyhäjoki!