Facebookissa

Ota Suviseurat seurantaan Facebookissa, niin saat ajankohtaisimmat tiedot seura-alueelta.

Sommarmötesradio

Det går att lyssna till sommarmötet på mötesområdet via fältradion, på olika radiokanaler runtomkring i Finland och via internet. Radio YLE 1 sänder en rikstäckande radiosändning från sommarmötet på söndag den 31.6.2013 kl.18-19.

Sommarmötesradions viktigaste uppgift är att förmedla predikningarna till dem som inte har möjlighet att komma till mötet. Under mötespauserna kan man lyssna på psalmer och Sions sånger antingen från tältet eller från ljudinspelningar. Det sänds också redigerade program, intervjuer och samtal under pauserna.

I intervjuerna berättar troende i olika åldrar om sin vardag och tro. I lokalprogram får vi göra bekantskap med Pudasjärvi och dess grannorter. En del av programmen har bibliskt innehåll. Varje dag finns det också barnprogram. Dessutom sänds varje dag 1-3 aktuella program bl.a. om informationsmöten och sammanträden.

Du kan sända respons till mötesradion på radio@suvireurat.fi.

Sommarmötesradions sändningstider

Onsd 26.6.2013 kl.13-22

To 27.6 kl.12-23

Fre 28.6 - sö 31.6 kl.8-23

Må 1.7 kl.8-21

Inspelningar

Predikningarna och en del av programmen arkiveras på nätet för lyssnande efteråt.

Predikningarna kan höras på Mötesprogrammet-sidorna på länkar för dagliga program. Redigerade program kan höras på Sommarmötesradio-sidorna på länkar för dagliga program.

Fältradion

På mötesområdet och i dess närhet kan man lyssna på fältradion på alla händelser i tältet. Nästan samtliga predikningar tolkas till sju olika språk, som går att höra live på internet eller efteråt förutom på finska även på engelska, svenska, ryska, estniska, tyska, franska och spanska. Största delen av predikningarna går att lyssna till på mötesområdet eller i dess närhet via FM-radion på nämnda språk enligt mötesprogrammet.

Frekvensser

finska 98.2 MHz

engelska 94.6 MHz

svenska 91.1 MHz

tyska och ryska 89.7 MHz

estniska och spanska 88.4 MHz

franska fri frekvens