Sinun sanasi on valo minun matkallani (Ps. 119:105)

Sinun sanasi on valo minun matkallani (Ps. 119:105)

Suviseurojen seuratunnus  mukailee Psalmia 119: “Sinun sanasi on valo minun matkallani”. Psalmin sanat  rohkaisevat uskomaan. Se muistuttaa Jumalan sanan muuttumattomuudesta ja antaa myös voimaa monenlaisiin elämäntilanteisiin. 

Logo kauhava

Seuramerkin graafisen ilmeen on toteuttanut graafikko Elisa Kinnunen. Suviseurojen seuramerkissä on haluttu kuvata seuratunnuksen mukaisesti valoa ja matkaa. Sen maanläheinen valkokeltainen väritys kuvastaa toivon näköalaa. Merkin valoisuus, keveys sekä vesivärimäinen läpikuultava kynän jälki tukee seuratunnuksen sanomaa. Seuramerkin yläosassa oleva valo on jätetty katsojalle avoimeksi. Katsoja voi itse tulkita näkeekö sen valona pilvimuodostumassa vai vuoristopolkuna, jota aamuaurinko valaisee. Merkin risti symboloi kristillisyyttä ja hengellistä sisältöä. Seura-alueen peltomaisema on myös haluttu tuoda esille heinikkona merkin etureunassa.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

01.11.2022

Kutsu suviseurainfoon

Suviseurainfo torstaina 10.11.2022 klo 18.00 Kauhavan seurakuntatalolla Suviseurat on pohjoismaiden suurin hengellinen tapahtuma. Kesällä 2023Jatka lukemista >