Majoitus

Suviseurojen majoituspalvelu välittää suviseuravieraille kutsuvieras-, luokka- ja yhteismajoitusta kouluissa, yksityismajoituskohteita lähialueella sekä vuokravaunualueelle tuotuja asuntovaunuja ja -autoja. Välitystoiminta tapahtuu majoituskaupan kautta osoitteessa kauppa.suviseurat.fi

Vuokranantaja voi tarjota majoituskohteita (talot, mökit, huoneistot, asuntovaunut ja -autot) vuokralle tällä lomakkeella 11.3.2024 alkaen. 

Majoituskauppa avautuu 8.4.2024. Majoituskohteita tulee kauppaan koko kevään ajan ja mahdollisten peruutusten jälkeen kohde palautuu kauppaan. Kannattaa siis seurata valikoimaa säännöllisesti.

 

Luokka- ja yhteismajoitus

Luokkamajoitusta järjestetään Pudasjärven, Ranuan ja Taivalkosken kouluilla. Sitä myydään kolmen tai neljän yön paketteina. Luokkamajoituskohteet sijaitsevat 5–70 km etäisyydellä seura-alueelta.

Yhteismajoitukseen voi Pudasjärven keskustan alueen kouluilta ostaa yöpaikan liikuntasalista. Salit ovat erikseen miehille ja naisille. Majoituksen hinta on 25 euroa yöltä. 

Luokka- ja yhteismajoitukseen ei sisälly patjaa, mutta ilmalla täytettävän patjan voi ostaa majoituskaupasta tai majoitustoimistosta suviseurakentältä. Majoituskaupan kautta varatut patjat toimitetaan luokkiin valmiiksi. Tilat avautuvat iltaisin kello 20 ja niistä tulee poistua aamuisin kello 10 mennessä. Tilat suljetaan päivän ajaksi. Pudasjärven keskustan koulumajoituskohteista järjestetään maksullinen bussikuljetus suviseura-alueelle.

Yöpyjällä on mahdollisuus halutessaan toimia yövalvojana muutaman tunnin työvuoron ajan. Halukkuudesta voi ilmoittaa majoituksen varaamisen yhteydessä, minkä jälkeen henkilöön otetaan yhteyttä majoitustoimistosta.

Varatun ja maksetun luokka- tai yhteismajoituksen voi perua veloituksetta 9.6.2024 saakka. Sen jälkeen palautettavasta summasta vähennetään luokkamajoituksen osalta 40 euron varausmaksu.

 

Yksityismajoituskohteet ja vuokravaunut

Yksityismajoituskohteita ovat talot, mökit ja huoneistot. Majoituspalvelu välittää näitä kohteita majoituskaupassa ja perii välityksestä 40 euron välitysmaksun. Varsinainen vuokrasopimus sekä vuokranmaksu tapahtuvat suoraan vuokralaisen ja vuokranantajan välillä. 

Asuntovaunuja ja -autoja suviseura-alueelle paikalle vietynä voi myös vuokrata majoituskaupan kautta. Majoituspalvelu välittää näitä majoituskaupassa ja perii välityksestä 20 euron välitysmaksun (sisältää avaintenvälityspalvelun). Varsinainen vuokrasopimus ja vuokranmaksu tapahtuvat suoraan vuokralaisen ja vuokranantajan välillä.

Vuokravaunuille on varattu kentällä oma alue, jossa on avaintenvälityspiste. Alueella on päivystys tiistaina 25.6.2024 kello 12–22 sekä  keskiviikkona ja torstaina 26. ja 27.6.2024 klo 9–24. Muina aikoina päivystäjän saa kiinni puhelimitse numerosta 040 1320 792. 

Ohjeita asuntovaunun vuokraajalle ja vuokranantajille löydät näistä linkeistä:
Ohjeet vuokralaiselle Pudasjärvi 2024 ja Ohjeet vuokranantajalle Pudasjärvi 2024

Yksityismajoituskohteen vuokranantaja voi halutessaan tulostaa tästä turvallisuusohjeet kohteeseensa.

Lisätietoa majoitustoimikunnalta 11.3.2024 alkaen arkisin klo 18–20 puhelinnumerosta 040 1320 790 tai sähköpostilla majoitus@suviseurat.fi.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista