Saapuminen ja reittiohjeet

 

Suviseura-alue Pudasjärven lentokentällä avautuu keskiviikkona 26.6. klo 9

Alueet täytetään saapumisjärjestyksessä, eikä paikkoja voi varata etukäteen. Jos haluaa majoittua lähekkäin tuttavan kanssa, alueelle on saavuttava peräkkäin. Seura-alueen täyttö sujuu tehokkaasti, kun reittiohjeita, opasteita ja liikenteenohjaajien ohjeita noudatetaan. Ohjeita noudattamalla jokainen voi vaikuttaa liikenteen sujuvuuteen.  

Suviseuraliikenteessä ruuhkaisimmat ajankohdat ovat Illat ja alkuyöt keskiviikosta perjantaihin. Ruuhkan välttämiseksi kannattaa saapua päiväaikaan.

Maanantaina 24.6. ja tiistaina 25.6. klo 8-22 alueelle voivat saapua vastuuhenkilöt ja maanantain ja tiistain aikana työvuorossa olevat. Maanantaina tai tiistaina saapuvan täytyy varautua esittämään alueelle saapuessa ennakkoon jaettu tuulilasikyltti tai työvuoromääräin.

Vuokravaunualueelle A1 voi tuoda vaunuja tiistaina klo 12-22 ja keskiviikkona 9-24. Sen jälkeen yhteyttä voi ottaa puhelinpäivystykseen p. 0401320792. Vuokravaunualueelle saavutaan Jyrkkäkoskentie  ja Rytilammentietien kautta. Alueella oleva liikenteenohjaaja opastaa tulevan kaluston oikeaan kohtaan. Avaintenvälityspiste välittää vuokraajalle vaunun avaimen ja ohjaa hänet oikealle tontille. 

 

 

REITTIOHJEET:

Etelä- ja Itä-Suomesta saapuvat ajavat valtatietä 5 Kajaaniin ja jatkavat siitä kantatietä 78 pitkin Puolangan kautta valtatielle 20 ja Pudasjärvelle.Ranuantien (kantatie 78) risteyksestä käännytään kohti Ranuaa. Risteyksestä on Pudasjärven lentokentälle alle 4 km.

 

Lännestä Oulun kautta tulevat ajavat valtateitä 8 ja 4 Oulun ohi Iin Olhavaan. Olhavasta reitti jatkuu seututietä 855 Ranuantielle (kantatie 78) asti ja siitä Pudasjärven lentokentälle. Reitillä on opasteet. Tällä reitillä pyritään välttämään valtatien 20 Rusko–Kiiminki-välin ruuhkautumista.

 

Keski-Suomesta ja esim. Nivalan ja Haapajärven seuduilta saapuvat ohjataan reittiä Piippola/Leskelä– Kestilä–Vaala–Puolanka–Pudasjärvi. Reitiksi valitaan seututie 800, jota ajetaan Puolangalle asti. Puolangalta reitti jatkuu kantatietä 78 pitkin kohti valtatietä 20 ja Pudasjärveä. Ranuantien (kantatie 78) risteyksestä käännytään kohti Ranuaa. Risteyksestä on Pudasjärven lentokentälle alle 4 km

 

Länsi-Lapin ja Ruotsin suunnasta tulevat valtatietä 4 Iiin Olhavaan, josta käännytään seututielle 855. Olhavasta reitti jatkuu seututietä 855 Ranuantielle (kantatie 78) asti ja siitä Pudasjärven lentokentälle. Reitillä on opasteet.

 

Pohjoisesta tulevat ajavat kantatietä 78 Rovaniemen ja Ranuan kautta Pudasjärvelle.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista