SRK:n Suviseurat Pudasjärvellä 28.6.–1.7.2024 Olenko minä sinulle rakas? Joh. 21:17

Tervetuloa SRK:n Suviseuroihin Pudasjärvelle!

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) Suviseurat järjestetään Pudasjärvellä 28.6.–1.7.2024. Tämänkertaisten Suviseurojen tunnuslause on ”Olenko minä sinulle rakas?” (Joh. 21:17). Tämä Jeesuksen tekemä kysymys pysäyttää jokaisen suviseuravieraan. Onko Jeesus minulle rakas? Olenko hänen seuraajansa? Mihin olen matkalla?

Suviseura-alueena on Pudasjärven kaupungin omistama lentokenttä ympäristöineen. Edellisen kerran samalla paikalla on järjestetty Suviseurat vuosina 1998 ja 2013. Aluetta on kehitetty ja laajennettu yhteistyössä Pudasjärven kaupungin kanssa niin, että se palvelee entistä paremmin suurten tapahtumien järjestämistä.

Suviseurojen järjestelyvastuussa ovat Kuusamon, Jakkukylän, Kiimingin, Posion, Pudasjärven, Ranuan, Taivalkosken, Ylikiimingin ja Yli-Iin rauhanyhdistykset. Päävastuu suviseurajärjestelyistä on Kuusamon rauhanyhdistyksellä. Suviseurojen järjestäminen on edellyttänyt paljon yhteistyötä Pudasjärven kaupungin, eri viranomaisten, lentokentän käyttäjien, seurakuntien ja alueen asukkaiden kanssa. Yhteistyö on ollut hyvää ja rakentavaa, ja kiitämme siitä. Olemme kiitollisia myös kärsivällisyydestä, jota paikalliset ihmiset ovat osoittaneet seurajärjestelyihin ja seuroihin liittyen.

Olemme valmistelleet Suviseuroja kiitollisin mielin. Jumala on suuresti siunannut työtämme. Rukouksemme on, että Suviseuroissa Jumalan sana saisi kutsua Jumalan valtakuntaan ja virvoittaa sanankuulijoita.

Toivotamme kaikki sydämellisesti tervetulleiksi Suviseuroihin Pudasjärvelle!

Suviseurojen päätoimikunta

SRK:n Näin me uskomme -sivulta voit lukea lisää Suviseurojen keskeisimmästä sanomasta ja uskostamme.
Voit kuunnella aiempien Suviseurojen seurapuheita täältä.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

Suviseurat somessa