1. maaliskuun 2017

Majoituskauppa avautuu

Suviseurojen majoituskauppa avautuu 6.3.2017. Majoituskaupassa välitetään koulujen luokkamajoituksia sekä asuntovaunuja ja -autoja. Yksityismajoituksen välittämisestä huolehtii VisitPori.

Lue lisää

14. helmikuun 2017

Tarjoa vuokralle majoitusta

Voit tarjota asuntovaunua tai -autoa suviseuravieraiden käyttöön Porin suviseurojen ajaksi. Ilmoita kohteesi tällä lomakkeella. Kohteet välitetään suviseuravieraille verkkokaupassamme.

Lue lisää

1. helmikuun 2017

Suviseurat.fi – sivut on avattu

Porin Suviseurojen viralliset nettisivut on avattu. Sisältöä ylläpitää Suviseurojen järjestäjäorganisaatio. Sivut täydentyvät kevään ja kesän aikana.

Lue lisää

13. marraskuun 2016

Facebook-sivut on avattu

Porin Suviseurojen Facebook-sivut on avattu. SRK:n Suviseurat on virallinen suviseurojen Facebook-tili ja sisältöä ylläpitää Suviseurojen järjestäjäorganisaatio.

Lue lisää

29. lokakuun 2016

Suviseuroihin luontoaiheinen seuramerkki

Päätoimikunta hyväksyi 28.10. kokouksessaan Suviseurojen seuramerkin ja visuaalisen ilmeen. Visuaalisen ilmeen suunnittelun lähtökohtana on ollut Suviseurojen tunnuslause ”Minä olen ylösnousemus ja elämä” (Joh. 11:25).

Lue lisää

18. lokakuun 2016

Virallinen Instagram-tili

Suviseurojen virallinen Instagram-tili löytyy osoitteesta instagram.com/suviseurat/. Instagramista löytyy paljon muitakin Suviseuroihin liittyviä tilejä, mutta vain tätä tiliä hallinnoin Suviseurojen järjestäjäorganisaatio. Julkaistujen kuvien luvaton käyttö kielletty.

Lue lisää