27.4.2017

Sähköpaikkojen hakeminen käynnissä

Sähköpaikka-alue on varattu niiden seuravieraiden käyttöön, jotka sairautensa vuoksi tarvitsevat verkkovirtakäyttöistä hoito-, lääkintä- tai muuta apulaitetta. Sähköpaikkaa tarvitsevia pyydetään tekemään kirjallinen hakemus ja toimittamaan se terveydenhuoltotoimikunnalle 28.5.2017 mennessä.
Lue lisää

27.3.2017

Veneellä Suviseuroihin

Suviseura-alue sijoittuu Kokemäenjoen luodoille. Seuravierailla on mahdollisuus tulla veneellä Suviseuroihin. Seura-alueen läheisyydessä olevia vierasvenepaikkoja voi varata Porin kaupungilta.

Lue lisää

1.3.2017

Majoituskauppa avautuu

Suviseurojen majoituskauppa avautuu 6.3.2017. Majoituskaupassa välitetään koulujen luokkamajoituksia sekä asuntovaunuja ja -autoja. Yksityismajoituksen välittämisestä huolehtii VisitPori.

Lue lisää

14.2.2017

Tarjoa vuokralle majoitusta

Voit tarjota asuntovaunua tai -autoa suviseuravieraiden käyttöön Porin suviseurojen ajaksi. Ilmoita kohteesi tällä lomakkeella. Kohteet välitetään suviseuravieraille verkkokaupassamme.

Lue lisää

1.2.2017

Suviseurat.fi – sivut on avattu

Porin Suviseurojen viralliset nettisivut on avattu. Sisältöä ylläpitää Suviseurojen järjestäjäorganisaatio. Sivut täydentyvät kevään ja kesän aikana.

Lue lisää

13.11.2016

Facebook-sivut on avattu

Porin Suviseurojen Facebook-sivut on avattu. SRK:n Suviseurat on virallinen suviseurojen Facebook-tili ja sisältöä ylläpitää Suviseurojen järjestäjäorganisaatio.

Lue lisää

29.10.2016

Suviseuroihin luontoaiheinen seuramerkki

Päätoimikunta hyväksyi 28.10. kokouksessaan Suviseurojen seuramerkin ja visuaalisen ilmeen. Visuaalisen ilmeen suunnittelun lähtökohtana on ollut Suviseurojen tunnuslause ”Minä olen ylösnousemus ja elämä” (Joh. 11:25).

Lue lisää

18.10.2016

Virallinen Instagram-tili

Suviseurojen virallinen Instagram-tili löytyy osoitteesta instagram.com/suviseurat/. Instagramista löytyy paljon muitakin Suviseuroihin liittyviä tilejä, mutta vain tätä tiliä hallinnoin Suviseurojen järjestäjäorganisaatio. Julkaistujen kuvien luvaton käyttö kielletty.

Lue lisää