Suviseurakentän sähköpaikkaa voi hakea 19.5.2024 saakka

Suviseurakentän sähköpaikkaa voi hakea 19.5.2024 saakka

Suviseurakentän sähköpaikkaa voi hakea suviseurajärjestäjiltä lääketieteellisen tarpeen perusteella 19.5.2024 saakka. Sähköpaikan voi saada henkilö, jolla on välttämätön tarve jatkuvan sähkön saantiin yön aikana. Muiden sähkölaitteiden käyttö sähköpaikalla on kielletty.

Sähköisen lääkintälaitteen käyttö onnistuu usein myös akkujen avulla, ja sitä suositellaankin ensisijaiseksi ratkaisuksi sähköpaikan sijaan. Sairauden hoitoon tarkoitettuja laitteita ja apuvälineitä voi ladata Suviseurojen aikana niille tarkoitetussa latauspisteessä seurakentällä. Selvitäthän etukäteen, voiko lääkintälaitettasi käyttää esimerkiksi lisäakkuun tai auton akkuun erikseen hankittavan invertterin avulla.

Sähköpaikkahakemus tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen sahkopaikat@suviseurat.fi. Hakemuksessa tulee ilmoittaa hakijan nimi, syntymävuosi, yhteystiedot, sähköpaikan hakemisen peruste ja (jos kyseessä on uniapnea) viimeisimmän unitutkimuksen AHI-löydös. Sähköpaikan myöntämisestä ilmoitetaan suoraan hakijalle kesäkuun alussa.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

08.04.2024

Majoituskauppa on avattu

Suviseurojen majoituskauppa on avattu. Majoituskauppa löytyy osoitteesta kauppa.suviseurat.fi. Suviseuravieraille tarkoitetussa majoituskaupassa välitetään luokka- ja yhteismajoitusta,Jatka lukemista >