Suviseurat on vuoden suurin matkailutapahtuma Pudasjärvellä

Suviseurat on vuoden suurin matkailutapahtuma Pudasjärvellä

Majoituskohteista kova kysyntä Suviseurojen ajalle

Lentäjän majalla 2.5. järjestetyssä infotilaisuudessa kerrottiin muun muassa järjestelyiden etenemisestä, palvelujen kysynnästä ja liikenteestä. Seura-alueen rakentaminen Pudasjärven lentokentälle käynnistyy toden teolla touko-kesäkuussa. Suurimmat rakentamistalkoot kokoavat lähes 1000 talkoolaista kesäkuun alun viikonloppuina.

Suviseurojen aikana on kova kysyntä alueen majoituskohteista. Vuokrattavat mökit, talot tai jopa yksittäiset huoneet lähialueelta ovat hyvin kysyttyjä. Erityisesti kaivataan vuokrattavia asuntovaunuja ja -autoja kentälle paikan päälle tuotuina. Suviseurojen majoituskauppa välittää kohteita ja ottaa niitä vastaan osoitteessa lomake.suviseurat.fi.

Pudasjärven asukkaita ja yrittäjiä suositellaan huomioimaan suviseuraliikenne omassa liikkumisessaan. Kenttä avataan keskiviikkona 26.6. aamulla kello 9.00, jolloin tuloliikenne vilkastuu. Vilkkaimmat tuloliikenteen päivät ovat torstai ja erityisesti perjantai, jolloin Kuusamontiellä on normaalistikin vilkas viikonloppuliikenne. Paluuliikenne käynnistyy sunnuntaina 30.6. ja on vilkkaimmillaan maanantaina 1.7., kun tapahtuma päättyy.

Suviseuroihin tulijat voivat hyödyntää myös kuljetuksia Pudasjärven linja-autoasemalta seurakentälle puolen tunnin välein torstaista 27.6. maanantaihin 1.7. Myös seura-alueen pysäköintialueilta on sisäinen bussikuljetus keskuskentälle.

Alueen asukkaille postitetaan autoihin tarkoitetut asukaskyltit, jotka auttavat asukkaita liikkumaan sujuvammin. Mikäli asukaskylttiä ei ole tullut juhannukseen mennessä, kannattaa sitä pyytää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pudasjarvi@suviseurat.fi.

Järjestäjät toivottavat kaikki Pudasjärven asukkaat tervetulleiksi tutustumaan ja vierailemaan Suviseuroihin!

 

Mediatiedote PDF-tiedostona

Infotilaisuuden materiaali

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

08.04.2024

Majoituskauppa on avattu

Suviseurojen majoituskauppa on avattu. Majoituskauppa löytyy osoitteesta kauppa.suviseurat.fi. Suviseuravieraille tarkoitetussa majoituskaupassa välitetään luokka- ja yhteismajoitusta,Jatka lukemista >