Mediatiedote 1.3.2024: Suviseurojen majoituspalvelu tuo yhteen vuokranantajat ja vuokralaiset

Mediatiedote 1.3.2024: Suviseurojen majoituspalvelu tuo yhteen vuokranantajat ja vuokralaiset

Pudasjärven lentokentällä järjestetään SRK:n Suviseurat 28.6.–1.7.2024. Suuri osa suviseuravieraista saapuu alueelle jo päivää tai paria aikaisemmin ja majoittuu alueella asuntovaunuissa, -autoissa tai teltoissa. 

Seuravieraita majoittuu myös seura-alueen ulkopuolella, joten lähialueen yksityishenkilöillä on mahdollisuus tarjota omistamiaan kohteita vuokralle seuravieraille. Vuokrakohde voi olla esimerkiksi mökki, tupa, talo tai huoneisto. Suviseurojen majoitustoimikunta välittää verkkosivuillaan seuravieraille yksityisten omistamia kohteita ja asuntovaunuja paikalle vietynä. Vuokralainen ja vuokranantaja sopivat vuokrauksesta tarkemmin keskenään.

Jos asuntonsa tai asuntovaununsa haluaa vuokrata Suviseurojen ajalle, kohdetta on helppo tarjota vuokralle lomakkeella, joka löytyy osoitteesta lomake.suviseurat.fi. Majoituspalvelun tavoittaa myös 11.3.2024 alkaen sähköpostilla majoitus@suviseurat.fi tai päivystysnumerosta 040 1320 790 ma-pe klo 18–20.

 

Lisätietoja

Urpo Illikainen, majoitustoimikunnan puheenjohtaja, urpo.illikainen@kuusamonrauhanyhdistys.fi

 

Mediatiedote PDF-tiedostona

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

08.04.2024

Majoituskauppa on avattu

Suviseurojen majoituskauppa on avattu. Majoituskauppa löytyy osoitteesta kauppa.suviseurat.fi. Suviseuravieraille tarkoitetussa majoituskaupassa välitetään luokka- ja yhteismajoitusta,Jatka lukemista >