Perinteinen sorkkaraudan luovutus

Perinteinen sorkkaraudan luovutus

Kauhavan Suviseurojen 2023 purkuvastuu luovutettiin seuraaville seurajärjestäjille hallinnon työryhmän viimeisessä seurojen aikaisessa kokouksessa maanantaiaamuna. Kauhavan seuraorganisaation päätoimikunnan varapuheenjohtaja Tuomo Kellokoski luovutti Pudasjärven Suviseurojen 2024 päätoimikunnan varapuheenjohtajalle Jukka Lehdolle sorkkaraudan, kypärän ja turvaliivin.  Tämä perinne on vuosikymmeniä vanha ja kuvastaa hyvin seurajärjestelyjen jatkuvuuden tärkeyttä. Mukana oli myös Lopen Suviseurat 2025 hallinnon työryhmä!

Kauhavan Suviseurojen 2023 huolto-osaston puheenjohtaja Erkki Kinnunen kertoo yhteistyön seuraavan järjestelyorganisaation kanssa olleen erittäin myönteistä ja sujuvaa.

-Meidän innostunut mielemme on tarttunut seuraaville.  Käsinkosketeltava ystävällisyys kantaa vuosien yli.  Pudasjärven organisaatio on ottanut sydämen asiana vastaan tehtävänsä, hän toteaa.

Tuomo Kellokoski (vas.) luovutti Jukka Lehdolle purkuvälineet

Erkki Kinnunen ottaa esille hyvien käytänteiden siirtymisen tärkeyden. 

-Hyvä käytännön esimerkki on ruokatuotteiden varastokonttien lämpötilan etäseuranta.  Pudasjärven Suviseurojen järjestäjät haluavat ottaa sen käyttöön ja laajentaa tätä elintarviketurvallisuutta lisäävää toimintoa ravintolan ja myymälän muihin toimintoihin. 

Pudasjärven Suviseurat 2024 järjestetään Pudasjärven lentokentällä 28.6.-1.7.2024.

 

 

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

08.04.2024

Majoituskauppa on avattu

Suviseurojen majoituskauppa on avattu. Majoituskauppa löytyy osoitteesta kauppa.suviseurat.fi. Suviseuravieraille tarkoitetussa majoituskaupassa välitetään luokka- ja yhteismajoitusta,Jatka lukemista >