Kutsu medialle: Mediakeskus palvelee Suviseuroissa – tervetuloa!

Kutsu medialle: Mediakeskus palvelee Suviseuroissa – tervetuloa!

Mediakeskus palvelee Suviseuroissa

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK:n) Suviseurat järjestetään Pudasjärven lentokentällä 28.6.–1.7.2024. Olette lämpimästi tervetulleita!

Median edustajien tarpeisiin on varattu mediakeskus, joka järjestää muun muassa sopivia haastateltavia ja tarjoaa alueen kartat sekä ruokaliput.

Mediakeskus sijaitsee Suviseurojen keskusalueen reunalla. Seura-aluetta lähestyttäessä käännytään Ranuantieltä Lentäjäntielle. Vasemmalla ennen kentän porttia on pysäköintialue P1, jolta on opastus keskusalueelle. Mediakeskus on merkitty keskusalueen karttaan nimellä Media.

Mediakeskus on avoinna 

  • ke 26.6. klo 12–15,
  • to–su 27.6.–30.6. klo 10–20 ja
  • ma 1.7. klo 10–14.

Olette tervetulleita teille parhaiten sopivana ajankohtana. Kellonaikaan sidottuja tiedotustilaisuuksia ei järjestetä tänä vuonna. Mediakeskuksen kautta on mahdollista sopia haastatteluista myös suviseuraorganisaation sekä SRK:n edustajien kanssa.

Käytettävissänne on lisäksi Suviseurojen kuvapalvelu, jonka julkaisuvapaita kuvia löytyy Flickristä. Kuvatilauksia voi tehdä mediakeskuksen kautta. 

Suviseuroista ja suviseurajärjestelyistä on tietoa medialle tarkoitetussa Suviseurat pähkinänkuoressa -oppaassa, joka lähetetään tämän kutsun ohessa. Opas löytyy myös Suviseurojen nettisivuilta.

Tervetuloa!

Pudasjärven Suviseurojen 2024 järjestäjät

 

LISÄTIETOA:
pudasjarvi@suviseurat.fi
Mediakeskus p. 040 1320 758

 

SUVISEUROJEN VIRALLISET KANAVAT:
suviseurat.fi
kesaseuraradio.fi
facebook.com/srkryNyt
flickr.com/photos/suviseurat
instagram.com/srk_nyt
x.com/suviseurat
youtube.com/SRKnyt

 

Liitteet
Kutsu PDF-tiedostona
Suviseurat pähkinänkuoressa -opas

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

01.07.2024

Suviseurat Lopella 2025

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen Suviseurat Pudasjärvellä ovat päättyneet. Vuoden 2025 Suviseurat on tarkoitus järjestää Kanta-Hämeessä LopellaJatka lukemista >

25.05.2024

Rengasmatkalla Suviseuroihin

Martti MäättäPudasjärven Suviseurojen liikennetoimikunnan puheenjohtaja Tätä kirjoitettaessa Suviseuroihin on enää 58 päivää. Olemme suviseuravalmisteluissa joJatka lukemista >

08.04.2024

Majoituskauppa on avattu

Suviseurojen majoituskauppa on avattu. Majoituskauppa löytyy osoitteesta kauppa.suviseurat.fi. Suviseuravieraille tarkoitetussa majoituskaupassa välitetään luokka- ja yhteismajoitusta,Jatka lukemista >