Suviseuroissa esiteltiin uusia kirjoja ja musiikkiäänitteitä

Suviseuroissa esiteltiin uusia kirjoja ja musiikkiäänitteitä

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK:n) Suviseurojen seurateltassa järjestettiin torstaina 27.6. ensimmäistä kertaa julkaisupuheenvuoro, jossa esiteltiin uusia julkaisuja. SRK julkaisee vuosittain monipuolisesti erilaisia kirjoja ja äänitteitä. Esimerkiksi virsiä ja Siionin lauluja sisältäviä musiikkiäänitteitä kuunnellaan paljon.

Julkaisupuheenvuoron piti Olli Lohi, SRK:n julkaisujen toimitusneuvoston varapuheenjohtaja. Hän kertoi, että tänä vuonna SRK:n julkaisutyössä vietetään juhlavuotta, sillä julkaisutoiminnasta vastaava toimitusneuvosto täyttää 70 vuotta. Kuluva vuosi on myös SRK:n julkaiseman Päivämies-lehden 70-vuotisjuhlavuosi. 

Julkaisupuheenvuorossa esiteltiin neljä uutta kirjaa, yksi äänite ja lasten musiikkikertomus:

  • Anna Illikaisen ja Ilkka Tahkolan toimittama SRK:n ajankohtaiskirja Minä vai Jumala? tuo näkökulmia uskovaisen elämään nykyajassa.

  • Ari-Pekka Palolan kirja Syntien anteeksiantamuksen kirkko kuvaa Afrikan lähetystyön vaiheita.

  • Antti Halosen historiallinen esikoisromaani Hiskia ben Resin sijoittuu parin tuhannen vuoden taakse juutalaissodan aikaan.

  • Nuortenkirja Häirikkösusi käsittelee ajankohtaisia teemoja ympäristönsuojelusta hybridivaikuttamiseen. Kirjan on kirjoittanut Timo Niemelä.

  • Taivastoivo-äänite sisältää Siionin lauluja ja virsiä Aaron Aholan sovittamana ja soittamana.

  • Lasten musiikkikertomus Nooan arkki sisältää nuotit kuuteen lauluun ja sen voi kuunnella myös äänikirjana, jossa musiikki on mukana. Kertomuksen ja laulujen sanat on kirjoittanut Arttu Hartikainen, laulut on säveltänyt ja sovittanut Anna-Sofia Hartikainen, ja teoksen on kuvittanut Johannes Mehtälä.

Uusia ja aiemmin julkaistuja kirjoja ja äänitteitä myydään Suviseuroissa SRK:n julkaisumyymälässä. Lisäksi ne ovat saatavilla SRK:n Kuule-sovelluksessa, joka sisältää SRK:n ja yhteistyökumppaneiden julkaisemaa musiikkia, ääni- ja e-kirjoja, äänilehtiä sekä podcasteja.

 

Lisätietoja:

Harri Vähäjylkkä, SRK:n viestintäpäällikkö, p. 044 717 3814

suviseurat.fi
paivamies.fi
julkaisumyymala.fi

 
 

Mediatiedote 27.6.2024 (PDF)

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

01.07.2024

Suviseurat Lopella 2025

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen Suviseurat Pudasjärvellä ovat päättyneet. Vuoden 2025 Suviseurat on tarkoitus järjestää Kanta-Hämeessä LopellaJatka lukemista >

25.05.2024

Rengasmatkalla Suviseuroihin

Martti MäättäPudasjärven Suviseurojen liikennetoimikunnan puheenjohtaja Tätä kirjoitettaessa Suviseuroihin on enää 58 päivää. Olemme suviseuravalmisteluissa joJatka lukemista >

08.04.2024

Majoituskauppa on avattu

Suviseurojen majoituskauppa on avattu. Majoituskauppa löytyy osoitteesta kauppa.suviseurat.fi. Suviseuravieraille tarkoitetussa majoituskaupassa välitetään luokka- ja yhteismajoitusta,Jatka lukemista >