Suviseura-alueella pidettiin luovutustarkastus

Suviseura-alueella pidettiin luovutustarkastus

Suviseura-alueena toiminut Pudasjärven lentokenttä luovutettiin takaisin omistajiensa käyttöön. Perjantaina 5.7. kentällä järjestettiin luovutustarkastus, jossa alueen kunto ja siisteys tarkastettiin.

Pudasjärven kaupungin maankäyttöpäällikkö Oskari Jokikokko totesi, että kaikki on tapahtunut hyvässä yhteistyössä ja alue on siistissä ja hyvässä kunnossa. Kaupunginjohtaja Tomi Timosen mukaan Pudasjärvi ottaa seuravieraat hyvällä mielellä vastaan samalle alueelle myös kolmen vuoden kuluttua kesällä 2027.

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK:n) suviseuratyön asiantuntija Asko Syrjälä iloitsi rakentavasta yhteistyöstä ja esitti kiitokset Pudasjärven kaupungille. Syrjälän mukaan suviseuraorganisaation tavoitteena oli jättää alue parempaan kuntoon kuin se oli ollut ennen tapahtumaa.

Suviseurojen järjestelyosaston puheenjohtaja Vesa Turpeinen kertoi, että tapahtuma-alueen puitteet ovat tarjonneet sopivan alueen järjestää Suviseurat. Hän totesi, että Suviseuroista ja sujuvasta ja hyväntahtoisesta yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa jää kiitollinen mieli.

Tämän vuoden Suviseuroissa koettiin myös surua, kun yksi seuravieras kuoli ukkospuuskan aiheuttaman onnettomuuden seurauksena. Onnettomuustutkintakeskus ja poliisi tiedottavat selvityksistään.

Suviseuroissa kävi noin 80 000 seuravierasta. Purkutalkoisiin osallistui noin tuhat talkoolaista, ja alueelta lähti 18 rekkaa kohti Lopen Räyskälää, jossa Suviseurat pidetään ensi kesänä.

Suviseurojen järjestelyistä kerätään palautetta alueen asukkailta, seuravierailta ja kaikilta Suviseuroihin osallistuneilta. Palautekysely on auki 17.7. saakka, ja siihen voi vastata suviseurat.fi-nettisivulla.


Kuvia Suviseuroista:
https://www.flickr.com/photos/suviseurat/

Lisätietoja:
Vesa Turpeinen, Pudasjärven Suviseurojen järjestelyosaston puheenjohtaja
p. 041 595 0275

  

Mediatiedote 5.7.2024 (PDF)

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

01.07.2024

Suviseurat Lopella 2025

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen Suviseurat Pudasjärvellä ovat päättyneet. Vuoden 2025 Suviseurat on tarkoitus järjestää Kanta-Hämeessä LopellaJatka lukemista >

25.05.2024

Rengasmatkalla Suviseuroihin

Martti MäättäPudasjärven Suviseurojen liikennetoimikunnan puheenjohtaja Tätä kirjoitettaessa Suviseuroihin on enää 58 päivää. Olemme suviseuravalmisteluissa joJatka lukemista >

08.04.2024

Majoituskauppa on avattu

Suviseurojen majoituskauppa on avattu. Majoituskauppa löytyy osoitteesta kauppa.suviseurat.fi. Suviseuravieraille tarkoitetussa majoituskaupassa välitetään luokka- ja yhteismajoitusta,Jatka lukemista >