Siirry sisältöön
Majoitus

Majoitus

Suviseura-alueella voi majoittua seurojen aikana omissa tai vuokratuissa matkailuvaunuissa ja -autoissa sekä teltoissa. Majoituksen seura-alueelle tai lähialueille voi halutessaan hankkia Suviseurojen majoituskaupasta, joka myy ja välittää erilaisia majoitusvaihtoehtoja seuravieraille. Majoituskaupasta voi vuokrata yhteismajoitusta, koululuokkamajoitusta, asuntovaunuja ja -autoja sekä suviseura-alueen lähistöllä sijaitsevia yritys- ja yksityismajoituskohteita. Majoitusmyynti on avoinna 15.3.–1.7.2018. Majoituskaupassa kuka tahansa voi myös tarjota majoitusta suviseura-ajalle. Välitettäväksi otetaan taloja, mökkejä, yksittäisiä huoneita sekä asuntovaunuja ja -autoja.

Tarjoa vuokralle majoitusta

Siirry Suviseurojen majoituskauppaan

Majoitusmyynnin yhteystiedot ongelmatilanteissa:
majoitus@suviseurat.fi

Päivystys (ma-pe klo 18-21, la klo 10-13):
+358 40 132 0790

Koulu- ja yhteismajoitus
koulumajoitus@suviseurat.fi
+358 40 132 0791

Majoitustoimiston aukioloajat
tiistai 19–22
keskiviikko-sunnuntai 9-22
maanantai 9-14
Avaintenvälityspisteen aukioloajat
tiistai 19-24
keskiviikko-torstai 9-22

Asuntovaunujen ja -autojen vuokraus

Suviseurojen majoituskaupasta voi vuokrata asuntovaunuja ja -autoja. Yksityisten vuokraamille ja heidän toimestaan paikalle tuoduille asuntovaunuille ja -autoille on varattu suviseura-alueelta oma erillinen vuokravaunualue. Vuokralainen ja vuokranantaja sopivat keskenään vuokrauksen ehdoista. Vuokranantaja toimittaa vaunun avaimen vuokravaunualueella olevaan avaintenvälityspisteeseen, josta vuokralainen noutaa sen. Avaimenvälityspalkkion 20 € maksaa vuokralainen.

Asuntovaunun ja -auton vuokranantajalle

Vuokravaunun/-auton tuonti alueelle

Vuokravaunualueelle voi tuoda asuntovaunuja ja -autoja tiistaina 26.6. klo 19.00 -24.00, sekä keskiviikkona 27.6 ja torstaina 28.6 klo 9-22 välisenä aikana.

Ruuhkien välttämiseksi paras tuontiaika on aamupäivisin tai klo 19.00 jälkeen.

Alueelle saavutaan suoraan nelostieltä ”VUOKRAVAUNUT” -opastekylttejä seuraten. Liikenteenohjaajat opastavat asuntovaunullenne tai -autollenne sijoituspaikan seura-alueella.

Vuokravaunuille ja -autoille on varattu seura-alueelta oma alue (vuokravaunualue). Kalustoa tuodessanne kiinnittäkää tuulilasiin A4-kokoinen lappu, johon on kirjoitettu selkeästi ja näkyvästi VV. Vuokravaunualueella jokaiselle vaunulle/autolle on varattu numeroitu tontti, jotta myös vuokralainen löytää paikan helposti.

Avainten välittäminen

Täyttäkää avaintenvälityslomake ennakkoon. Jättäkää lomake ja asuntovaunun/-auton avaimet kirjekuoressa vuokravaunualueen avaintenvälityspisteen päivystäjälle tai seura-alueen keskuskentällä sijaitsevaan majoitustoimistoon. Vuokralaisen noutaessa avaimen majoitustoimistosta tai avaintenvälityspisteestä häneltä peritään avaintenvälitysmaksu 20 €.

Huom! Vuokranantaja ja vuokralainen sopivat keskenään avainten luovutuksesta vuokrasuhteen päätyttyä.

Vuokravaunujen ja -autojen avaimia majoitustoimisto välittää ainoastaan vuokrasuhteen alkaessa.

Vuokravaunun/-auton haku alueelta

Suviseurat päättyvät maanantaina 2.7. klo 13.30 alkaviin päätösseuroihin. Suurin osa seuravieraista lähtee alueelta maanantaina, jolloin liikenne on vilkkainta. Toivomme, että vuokravaunut noudetaan seura-alueelta tiistaina 3.7.2018.

Lisätietoja voi kysyä majoitusmyynnistä majoitus@suviseurat.fi
tai päivystysaikoina ma-pe klo 18-21 ja la klo 10-13 puh. +358 40 132 0790.

Suviseura-alueelle majoittuu Suviseurojen aikana kymmeniä tuhansia seuravieraita, mikä tulee näkymään myös lähialueen liikenteen ruuhkautumisena. Suviseuraorganisaatio toivoo malttia liikenteeseen.

Koulumajoitus

Koulumajoittujien vastaanotto kouluissa on klo 20–22. Kouluilta tulee poistua aamulla kello kymmeneen mennessä. Koulut suljetaan päivän ajaksi. Yövalvoja huolehtii majoittujien turvallisuudesta klo 20–10. Huomaa, että luokkamajoitukseen ei kuulu ilmaista patjaa. Ilmalla täytettävän vieraspatjan voi ostaa (11€/kpl) majoituskaupasta ja majoitustoimistosta.

Asuntovaunujen meri ilta-auringossa.

Asuntovaunuja ja -autoja voi tarjota ja varata vuokralle Suviseurojen majoituskaupassa.