Siirry sisältöön
Liikenteenohjaus ja opasteet

Noudata liikenteenohjausta ja opasteita

Noudata liikenteenohjausta ja opasteita tarkasti välttääksesi vaaratilanteet ja ylimääräiset ajokilometrit. Seura-alueen täyttöliikenne ei pääse kääntymään suoraan nelostietä seura-alueen kohdalta, vaan liittymät on varattu huoltoliikenteelle. Alueen täyttö tapahtuu paikallisteiltä, joille seuravieraat opastetaan hyvissä ajoin ennen seura-aluetta. Pohjoisesta saapuvan täyttöliikenteen ohjauksessa käytetään tarvittaessa käsiohjausta. Suviseurojen aikana risteysalueilla ja seura-alueen kohdalla nelostien nopeusrajoitus on 50 km/h.

Suviseurojen opastetaulut, joissa on Suviseurojen tunnus, ohjaavat oikean ajoreitin valintaan jo hyvissä ajoin ennen seura-aluetta. Uusituissa opasteissa on korvattu tekstejä eri majoittumisvaihtoehtoja kuvaavina symboleina.

Liikenteenohjaus ja opasteet on suunniteltu palvelemaan seuravieraita mahdollisimman hyvin. Ketään ei ohjata turhaan kiertoreiteille vaan kaikessa toiminnassa noudatetaan tarkoin määriteltyä ennakkosuunnitelmaa, millä halutaan mahdollistaa seuravieraille sujuvat ja turvalliset seurat.

Mahdollisista liikenteen poikkeusjärjestelyistä tiedotetaan Suviseurojen verkkosivuilla ja sosiaalisen median tileillä sekä Kesäseuraradiossa.

Varaudu hinaukseen

Huomioithan autoa pakatessasi, että auton hinaussilmukka on hyvä jättää helposti saataville. Jos ajo tontille vaatii hinausta, auton lastia ei silloin tarvitse purkaa tielle ennen avustettua tontille pääsyä.

Liikenteenohjaaja Suviseuroissa