Terveyspalvelut

Apteekki

Avoinna
torstai–sunnuntai 10–22
maanantai 10–14

Myynnissä on käsikauppalääkkeitä, mm. särkylääkkeitä, allergialääkkeitä ja haavahoitotuotteita.
Apteekki hoitaa reseptilääkkeiden toimitukset seura-aikana.

Ensiapuasema

Puhelin:  +358 40 13 20 753
Soita hätänumeroon 112, jos ensiavun tarpeessa oleva ei kykene tulemaan omin voimin ensiapuasemalle.
Päivystys on vain välittömän ensiavun tarpeessa oleville potilaille.

Päivystys
torstai–maanantai 10–16

Muut terveyden- ja sairaanhoitoa koskevat asiat, kuten reseptien uusimiset, raskauden seuranta, aiemmin määrätyt kontrollit tai pitempiaikaisten oireiden selvittelyt hoidetaan oman kotipaikkakunnan terveyskeskuksessa.

Huolehdi suviseuroihin mukaan säännöllisesti käyttämäsi lääkkeet, mahdolliset hoidon vaatimat hoitotarvikkeet ja uusi reseptisi ajoissa omassa terveyskeskuksessa. Huolehdithan myös, että omat ja läheistesi rokotukset ovat ajan tasalla.

Kenttäolosuhteisiin lähtiessä on suositeltavaa pohtia, riittääkö oma ja läheisten terveys ja toimintakyky suviseuroihin.

Ensiapuasemalla peritään poliklinikkamaksu 10 €/henkilö

Ensihoito

Päivystys
torstai–maanantai 8–20

Ensihoito hälytetään yleisestä hätänumerosta 112 tai ottamalla yhteyttä lähimpään järjestyksenvalvojaan tai liikenteenohjaajaan.

Ohjaa ensihoito paikalle karttaruudun numeron ja kirjaimen avulla. Mahdollista hälytystilannetta varten merkitse sijaintisi etukäteen seuraohjelman kartan ruudukon avulla esim. kenttämaksulipukkeeseen.

Suositeltavaa on käyttää hätäilmoituksen tekemiseen kännykkään ladattua 112 Suomi -sovellusta, sillä näin toimien hätäkeskus saa automaattisesti tiedon tarkasta sijainnistasi.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia seurakentältä

01.07.2019

Tervetuloa opistoseuroihin!

Heinäkuu on opistoseurakuukausi! Kolme kristillistä kansanopistoamme järjestää kesäseuroja peräkkäisinä viikonloppuina: Reisjärven opistoseurat  pidetään 12.–14.7., JämsänJatka lukemista >