Vuokravaunut

Yleistä

Yksityisiltä vuokratuille ja vuokranantajan toimesta suviseura-alueelle tuoduille asuntovaunuille ja -autoille on varattu oma erillinen vuokravaunualue (VV). Vuokravaunualueelle on järjestetty noin 200 numeroitua tonttia vaunuille ja autoille. Vuokralainen ja vuokranantaja sopivat keskenään vuokrauksen ehdoista.

Kaikilta vuokravaunualueen asuntovaunuilta ja -autoilta peritään kenttämaksun lisäksi 30€ maksu/asuntovaunu tai -auto ja tämän maksun maksaa vuokralainen.

Vuokrakaluston tuominen alueelle

Asuntovaunuja ja -autoja voi tuoda vuokravaunualueelle tiistaista 25.6. klo 9 lähtien. Vuokranantajan tuodessa kalustoa alueelle tuulilasiin kiinnitetään A4-kokoinen lappu, johon on selkeästi ja näkyvästi kirjoitettu VV, jolloin liikenteenohjaajat osaavat opastaa oikein. Avaimet toimitetaan vuokravaunualueella sijaitsevaan avaintenvälityspisteeseen, josta vuokralainen voi tullessaan noutaa ne.

Majoittujan saapuminen vuokravaunualueelle

Numeroinnin perusteella vuokralainen löytää oman paikkansa helposti, tarvittaessa on saatavissa opastusta. Avaimet löytyvät avaintenvälityspalvelun avulla helposti.

Vuokravaunujen ja -autojen avaimia majoitustoimisto välittää ainoastaan vuokrasuhteen alkaessa. Vuokranantaja ja vuokralainen sopivat keskenään avainten luovutuksesta vuokrasuhteen päätyttyä.

Päivystys vuokravaunualueella

Vuorkavaunualueella järjestetään päivystys, avaintenvälityspiste päivystää ti-to klo 9-22. Perjantaista eteenpäin avaimia välitetään majoitustoimistossa.

Alue avataan vuokravaunualueen majoittujille samaan aikaan kuin suviseurakenttä. Jos olet tulossa alueelle yöaikaan, ota etukäteen yhteyttä majoitustoimistoon p. +358 40 132 0790 ja sovi avainten välityksestä.

Vuokravaunujen noutaminen kentältä

Vuokravaunujen noutaminen seura-alueelta on suositeltavaa vasta suviseurojen päätyttyä tiistaina 2.7.
Suviseura-alueelle majoittuu kymmeniä tuhansia seuravieraita, mikä näkyy myös lähialueen liikennemäärien kasvuna. Suviseuraorganisaatio toivoo kaikilta malttia liikenteeseen.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia seurakentältä

01.07.2019

Tervetuloa opistoseuroihin!

Heinäkuu on opistoseurakuukausi! Kolme kristillistä kansanopistoamme järjestää kesäseuroja peräkkäisinä viikonloppuina: Reisjärven opistoseurat  pidetään 12.–14.7., JämsänJatka lukemista >