Majoituskauppa

Suviseurojen majoituskauppa on avattu 1.4.2019:

Tervetuloa majoituskauppaan

Majoituskauppa sulkeutuu 9.6.2019. Varatun ja maksetun majoituksen voi perua veloituksetta 16.6.2019 saakka. Sen jälkeen maksusta vähennetään 40 euron peruutusmaksu.

Majoitusvaihtoehdot

Myytävänä on koululuokkamajoitusta, yhteismajoitusta ja asuntolamajoitusta seura-alueen lähellä sijaitsevista kouluista ja asuntoloista Muhoksella, Utajärvellä, Tyrnävällä ja Oulussa.

Majoitus koululuokissa ja asuntoloissa

Luokkamajoitusta järjestetään torstaista maanantaihin ja sitä myydään kahden, kolmen ja neljän yön paketteina. Majoittujille tarjotaan myös mahdollisuutta ryhtyä yövalvojiksi tietyille kouluille ja siitä saa alennuksen majoitusmaksuun.

Yhteismajoitukseen miehille on järjestetty yksi ja naisille kaksi liikuntasalia, joista toinen aiemmin ja toinen myöhemmin nukkumaan ryhtyville.

HUOM! Luokka- ja yhteismajoitukseen ei sisälly ilmaista patjaa.
Ilmalla täytettävän vieraspatjan voi ostaa majoituskaupasta tai majoitustoimistosta.

Asuntolamajoitusta järjestetään myös torstaista maanantaihin ja sitä myydään kolmen ja neljän yön paketteina. Vuokrattavana on huomattava määrä uudehkoja kahden hengen huoneita sekä muutama kolmen hengen tai isompi huoneisto. Lapsia voi majoittaa lisäpatjoille lattialle. Asuntolat ovat Muhoksella alle 5 kilometrin etäisyydellä seura-alueesta.

Yksityismajoitus

Yksityismajoituksen sekä asuntovaunujen ja –autojen vuokravälitys on siirtynyt tori.fi:hin.

Aukioloajat ja kuljetukset

Luokka-, yhteis- ja asuntolamajoitukseen voi tulla iltaisin klo 20 lähtien ja sieltä tulee poistua aamuisin klo 10:een mennessä. Tilat suljetaan päivän ajaksi. Majoittujien toivotaan tulevan klo 23 mennessä, jotta jo nukkuville taataan kunnon yöunet. Majoitukseen tullessa seuramerkki on selkeä tunniste majoittujasta. Suihkun käyttöä klo 23 – 07 välillä tulisi välttää. Osalle majoituskohteista on järjestetty kuljetus.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia seurakentältä

01.07.2019

Tervetuloa opistoseuroihin!

Heinäkuu on opistoseurakuukausi! Kolme kristillistä kansanopistoamme järjestää kesäseuroja peräkkäisinä viikonloppuina: Reisjärven opistoseurat  pidetään 12.–14.7., JämsänJatka lukemista >