Yksityishenkilöiden majoituskohteet

Tori.fi

Yksityisten majoituskohteiden vuokralle antaminen ja vuokraaminen Suviseurojen ajaksi tapahtuu tänä vuonna tori.fi -palvelun kautta. Aikaisempina vuosina vuokrauspalvelujen välittämisestä on vastannut suviseuraorganisaatio.

Tori.fi -palvelun käytössä on hyvä noudattaa palveluntarjoajan turvallisen kaupankäynnin ohjeita.

Vuokrattavat kohteet

Yksityishenkilöt voivat tarjota vuokralle asuntoja, kesämökkejä, piharakennuksia, yksittäisiä huoneita tai asuntovaunuja laittamalla ilmoituksen tori.fi -palveluun. Vuokrailmoituksia voi tehdä palveluun jo nyt.

Myynti-ilmoitus ja vuokraaminen

Ilmoitusta laittaessa osastoksi kannattaa valita esimerkiksi Matkailuautot ja asuntovaunut tai Mökit ja loma-asunnot.

Myynti-ilmoituksen lisätietoihin kannattaa lisätä asiasanaksi ”Suviseurat”, jotta ostajat löytävät vuokrauskohteet. Ostajia opastetaan käyttämään kyseistä hakusanaa. Majoituspalveluja etsivä voi hakea sopivaa majoitusta tori.fi -palvelusta hakusanalla ”Suviseurat” tai käyttää normaaleja tori.fi -palvelun osastojen, alueiden tai muiden vastaavien nimiä.

Kaupat etenevät kuten tori.fi -palvelussa normaalisti: ostaja/käyttäjä ottaa yhteyttä myyjään puhelimella tai sähköpostilla. He sopivat vuokraamisesta keskenään.

Koska suviseuraorganisaatio ei jatkossa osallistu yksityismajoituskohteiden välittämiseen, ei vuokran hintakattoa voida asettaa.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia seurakentältä

01.07.2019

Tervetuloa opistoseuroihin!

Heinäkuu on opistoseurakuukausi! Kolme kristillistä kansanopistoamme järjestää kesäseuroja peräkkäisinä viikonloppuina: Reisjärven opistoseurat  pidetään 12.–14.7., JämsänJatka lukemista >