Suviseurat

Tervetuloa Suviseuroihin Muhokselle!

Kesän 2019 Suviseurat (28.6.−1.7.2019) pidetään Muhoksen kirkonkylän lounaispuolella, Oulujoen kulttuuri- ja viljelymaisemassa. Yhtenäinen, lähes neliömäinen seura-alue on laajuudeltaan yli 200 hehtaaria. Eteläpuolella kulkee nelostie ja pohjoispuolella VT 22 Oulu–Kajaani-suunnassa. Alueen sisääntuloväylien varsilla on kolme pysäköintialuetta ja linja-autoasema joukkoliikenteelle.

Seurakentälle on matkaa Oulusta noin 30 kilometriä ja Oulunsalon lentoasemalta noin 40 kilometriä. Oulun, Pateniemen, Pikkaralan, Madekosken, Muhoksen, Laitasaaren, Utajärven ja Juorkunan rauhanyhdistykset huolehtivat vastuullisen yleisötapahtuman järjestämisestä niin, että seura-alueelle on helppo tulla ja siellä on hyvä olla.

Elävä kristillisyys saapui Oulujokilaaksoon 1850-luvulla. Jumala on vaikuttanut ja vahvistanut sanansa niin, että saamme edelleen kokoontua kuulemaan ja uskomaan hyvää sanomaa, taivaan terveisiä. Kutsu seuroihin koskee kaikkia. Jumalan valtakunnan työ yhä jatkuu Vapahtajan antaman tehtävän mukaisesti: evankeliumia saarnataan kaikille kansoille. Sen ydin on syntien anteeksiantamus Jeesuksen nimessä ja veressä. Anteeksiantamusta tarjotaan jokaiselle armon tarpeessa olevalle.

”Herra siunatkoon sinua.”

Suviseurojen tunnuslause on siunauksesta, jolla Herra kehotti siunaamaan Israelin lapsia (4. Moos. 6:24). Näin mekin haluamme tervehtiä seuravieraita. Seurajärjestäjien toive on, että tuo siunaus saisi tavoittaa seuravieraat lähellä ja kaukana.

Päätoimikunta

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia seurakentältä

01.07.2019

Tervetuloa opistoseuroihin!

Heinäkuu on opistoseurakuukausi! Kolme kristillistä kansanopistoamme järjestää kesäseuroja peräkkäisinä viikonloppuina: Reisjärven opistoseurat  pidetään 12.–14.7., JämsänJatka lukemista >