Inva-alueet

Alueet EA6 ja EA7 on varattu seuravieraille, joilla on liikkumisesteisen pysäköintitunnus tai vammaisen pysäköintilupa. Alueelle saavutaan seuraamalla inva-opastetta. Näytä liikenteenohjaajalle inva-alueelle majoittumiseen oikeuttava tunnus / lupa.

Sähköpaikat ovat EA6-alueella ja paikat on varattu niille seuravieraille, jotka sairautensa vuoksi välttämättä tarvitsevat verkkovirtakäyttöistä hoito-, lääkintä- tai muuta apulaitetta. Terveydenhuoltotoimikunta on etukäteen myöntänyt luvan sähköpaikkaan. Luvan saaneilla on oikeus majoittua sähköpaikalla. Alueelle saavutaan seuraamalla inva-opastetta. Näytä liikenteen ohjaajalle sähköpaikkalupa.

Liikuntaesteisten päiväpysäköintialue sijaitsee keskuskentän eteläreunalla. Seuraa ensin inva-opastetta ja sen jälkeen erikseen P-inva – opastetta. Pysäköintipaikalle ajo sisään ja ulos tapahtuu portista GD.

Invavessat sijaitsevat vanhusten lepopaikan sekä WC1:n, WC3:n, WC4:n ja WC5:n yhteydessä.

Invasuihkuja on inva-alueen läheisyydessä olevien yleisten suihkujen yhteydessä. Saattajat ja omaiset käyttävät yleisiä suihku- ja wc-palveluja. Lääkintälaitteiden ja apuvälineiden latauspiste on vanhusten levähdyspaikan yhteydessä.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

10.07.2023

Mediatiedote 10.7.2023

Suviseurakaupunki Kauhavalla on purettu ja alueen luovutustarkastus on pidetty. Tiedotteen voit lukea täältä.