Majoitus

Suviseurojen majoituspalvelu välittää suviseuravieraille luokka- ja yhteismajoitusta kouluissa, yksityismajoituskohteita lähialueella sekä vuokravaunualueelle tuotuja asuntovaunuja ja –autoja.
Välitystoiminta tapahtuu majoituskaupan kautta: kauppa.suviseurat.fi.

Majoituskauppa avautuu 1.4.2023. Majoituskohteita tulee kauppaan koko kevään ajan ja mahdollisten peruutusten jälkeen kohde palautuu kauppaan. Kannattaa siis seurata valikoimaa säännöllisesti.

Vuokranantaja: Voit tarjota majoituskohteita (talot, mökit, huoneistot, asuntovaunut) vuokralle tällä lomakkeella 1.3.2023 alkaen.

Luokkamajoitusta järjestetään lähialueen kouluilla ja sitä myydään kolmen tai neljän yön paketteina. Osaan yhteismajoituskohteista järjestetään bussikuljetus suviseura-alueelta. Bussikuljetusmahdollisuuden sisältävät majoituskohteet tulevat näkyviin majoituskaupan sivulle. Yhteismajoituskohteet sijaitsevat n. 5-30 km etäisyydellä seura-alueelta.

Yhteismajoitukseen voi muutamilta kouluilta ostaa yöpaikan liikuntasalista. Saleja on erikseen miehille ja naisille. Majoituksen hinta on 25€ / yö. Luokka-ja yhteismajoitukseen ei sisälly patjaa, mutta ilmalla täytettävän patjan voi ostaa majoituskaupasta tai majoitustoimistosta suviseurakentältä. Tilat avautuvat iltaisin klo 20 ja sieltä tulee poistua aamuisin klo 10 mennessä. Tilat suljetaan päivän ajaksi. Yöpyjällä on mahdollisuus halutessaan toimia yövalvojana, jolloin siitä saa korvauksen ruokalippuina. Halukkuudesta voi ilmoittaa majoituksen varaamisen yhteydessä, minkä jälkeen henkilöön otetaan yhteyttä majoitustoimistosta.
Varatun ja maksetun luokka- tai yhteismajoituksen voi perua veloituksetta 11.6.2023 saakka. Sen jälkeen maksusta vähennetään 40 euron peruutusmaksu.

Yksityismajoituskohteita ovat talot, mökit ja huoneistot. Majoituspalvelu välittää näitä kohteita majoituskaupassa ja perii välityksestä 40 euron välitysmaksun. Varsinainen vuokrasopimus sekä vuokranmaksu tapahtuvat suoraan vuokralaisen ja vuokranantajan välillä.

Asuntovaunuja ja –autoja suviseura-alueelle paikalle vietynä voi myös vuokrata majoituskaupan kautta. Majoituspalvelu välittää avaimia, palvelun hinta on 20€, mutta varsinainen vuokrasopimus ja vuokranmaksu tapahtuvat suoraan vuokralaisen ja vuokranantajan välillä. Vuokravaunuille on varattu kentällä oma alue, jossa on avaintenvälityspiste. Alueella on päivystys ja liikenteenohjaus tiistaina 27.6.2023 klo 12 – 24 ja keskiviikkona – torstaina 28.6.- 29.6.2023 klo 9-24. Muina aikoina päivystäjän saa kiinni puhelimitse numerosta 040 1320 792.

Ohjeita asuntovaunun vuokraajalle ja vuokranantajille löydät näistä linkeistä:
Ohjeet vuokralaisille Kauhava 2023 ja Ohjeet vuokranantajille Kauhava 2023.

Lisätietoa majoitustoimikunnalta 1.3.2023 alkaen arkisin klo 18-20 puh. 040 1320 790 tai sähköpostilla majoitus@suviseurat.fi.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

10.07.2023

Mediatiedote 10.7.2023

Suviseurakaupunki Kauhavalla on purettu ja alueen luovutustarkastus on pidetty. Tiedotteen voit lukea täältä.