Saapuminen seura-alueelle

Suviseura-alue Kauhavan lentokentällä avautuu keskiviikkona 28.6. klo 9

Opasteita ja liikenteenohjaajien ohjeita noudattamalla jokainen voi vaikuttaa liikenteen sujuvuuteen ja edesauttaa alueen tehokasta täyttämistä. Alueet täytetään saapumisjärjestyksessä eikä paikkoja voi varata etukäteen. Lähekkäin majoittuminen edellyttää peräkkäin saapumista.

Tiistaina klo 12-24 voivat alueelle saapua vastuuhenkilöt ja seuravieraat, joiden työvuoro alkaa keskiviikkona ennen klo 14. Saavuttaessa alueelle varautukaa esittämään etukäteen jaettu tuulilasikyltti tai työvuoromääräin.

Myös vuokravaunualueelle A2 voi tuoda vaunuja jo ti klo 12-24. Vuokravaunualueelle saavutaan Läntisen yhdystien ja Sotakouluntien kautta. Alueella oleva liikenteenohjaaja opastaa tulevan kaluston oikeaan kohtaan. Avaintenvälityspiste välittää vuokraajalle vaunun avaimen ja ohjaa hänet oikealle tontille. 

Illat ja alkuyöt keskiviikosta perjantaihin ovat ruuhkaisimmat ajankohdat suviseuraliikenteessä. Ruuhkan välttämiseksi päiväaikaan saapuminen kannattaa.

Liikenteen sujuvuuden ja seura-alueen onnistuneen täytön vuoksi kehotetaan noudattamaan reittisuosituksia.

REITTISUOSITUKSET:

Pohjoisesta tulevia kehotetaan saapumaan kantatietä 63 eli Ylivieskan kautta.

Raahen ja Kokkolan suunnasta kehotetaan saapumaan valtatietä 8 ja kääntymään vasemmalle valtatielle 19 Uusikaarlepyyssä.

Etelästä Tampereen kautta tulevia kehotetaan saapumaan kantatietä 66 eli Alavuden kautta. Valtatietä 19 kannustetaan välttämään välillä Seinäjoki-Lapua tietyön vuoksi. Seuraradiossa ja Suviseurojen sosiaalisessa mediassa tiedotetaan lähempänä tarkemmin sen hetkisestä tietyötilanteesta.

Idästä tulevia kehotetaan saapumaan valtatietä 16 eli Kyyjärven kautta. Mustamaan kohdalla ennen Lapuaa käännytään oikealle maantielle 7333.

NAVIGOINTIOHJEET:

Pohjoisesta Oulun ja Ylivieskan kautta: ”Tanelintie, Kauhava”
Raahen ja Kokkolan suunnasta: ”Läntinen Yhdystie 1, Kauhava”
Idästä Kyyjärven kautta: ”Ihamäentie, Lapua”
Etelästä: ”Läntinen Yhdystie 1, Kauhava”

Tervetuloa Kauhavan Suviseuroihin -kyltin jälkeen noudatetaan opasteita.

 

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

10.07.2023

Mediatiedote 10.7.2023

Suviseurakaupunki Kauhavalla on purettu ja alueen luovutustarkastus on pidetty. Tiedotteen voit lukea täältä.