Kohti Suviseuroja -blogi
 • Erilaisina saman Sanan äärellä

  “Suviseura-alueella on yhtä monta erilaista elämäntarinaa kuin on seuravierastakin, yhtä monta erilaista suviseuramatkaa. Matka Suviseuroihin voi olla laskettavissa minuuteissa, tunneissa, päivissä, viikoissa, kuukausissa tai vuosissa.”

  Saara Kellosaari kirjoittaa Kohti Suviseuroja –blogissa siitä, kuinka saman Sanan äärellä ihmisiä on hyvin erilaisissa elämän tilanteissa. Voit lukea koko kirjoituksen Päivämiehen verkkolehdestä.

   

 • Ajan kulku

  ”Suviseurat on joulun ohella erityinen tapahtuma, jonka kohdalla pysähdyn miettimään aikaa; mennyttä, nykyistä ja tulevaa.”

  Jarmo Määtän ajatuksia ajankulusta voit lukea täältä, Päivämiehen verkkolehdestä Kohti Kauhavan Suviseuroja -blogisarjasta.

 • Kotirintamalta

  Kohti Suviseuroja -blogisarjan kirjoituksessa Leena Pyykölä pohtii Suviseurojen odotusta ja valmisteluissa mukana olemista ison perheen keskeltä. Blogitekstissä hän raottaa eri ikäisten lasten ajatuksia Suviseuroista. Perheen tulevan kesän suviseuramatka on jo tavallaan alkanut. Koko tekstin voit lukea täältä.

   

 • 100 000 palan Suviseurapalapeli

  “Suviseurojen järjestäminen on ainakin 100 000 palan palapelin kokoamista”. Kolmannessa Kohti Suviseuroja -blogitekstissä Janne Mäkinen raottaa Suviseurapalapelin liikennepalasia.

  Voit lukea koko tekstin Päivämiehen verkkolehdestä.


 • Maailman tärkein uutinen

  Suvi Hosionaho kirjoittaa Päivämiehen Kohti Kauhavan Suviseuroja -blogissa suviseuraviestinnästä.

  “Työn ytimessä on hyvä pitää kirkkaana mielessä se, miksi teemme kaiken tämän työn: meillä on skuuppi: uutinen, joka poikkeaa yleisestä uutisvirrasta. Maailman tärkein uutinen.”

  Blogiteksti on kokonaisuudessaan luettavissa Päivämiehen verkkosivuilta.

  Jämsän opisto KUVA: Markus Lehtiniemi

   

 • Kohti Suviseuroja -blogisarja

  Tämän vuoden Kohti Suviseuroja -blogin ensimmäinen kirjoittaja on Eino Nissinen. Hän kertoo ajatuksistaan, mitä ensi kesän Suviseurojen tunnuslause hänessä herättää. Kohti Suviseuroja -blogi julkaistaan kuukausittain.

  “Mieleeni on syöpynyt lapsuudesta eräs tärkeä kuva. Se on kuva Leppävirralta, Rengastien mummolasta. Siellä, mummin olohuoneessa, oli piironki, jonka päällä oli edesmenneen ukkini valokuva. Piirongin ja valokuvan yläpuolella seinällä oli mustapohjainen huoneentaulu, jossa oli vanhoilla kirjasimilla kirjoitettu raamatunlause.”

  Voit lukea koko kirjoituksen täältä. 


Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

10.07.2023

Mediatiedote 10.7.2023

Suviseurakaupunki Kauhavalla on purettu ja alueen luovutustarkastus on pidetty. Tiedotteen voit lukea täältä.