Maksaminen

Maksaminen

Suviseuroissa voi maksaa käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla. Suositeltava maksutapa on pankkikortti ja lähimaksu. Kannattaa myös varautua siihen, että mobiilimaksaminen ei välttämättä toimi mobiiliverkkojen ruuhkautumisen vuoksi.

Suurin kassoilla käytettävä seteli on 50 €, jota suurempia seteleitä voi vaihtaa pienemmäksi lipunmyyntipisteessä. Käteistä voi nostaa käteisnostoautomaatista ja lipunmyyntipisteestä.

Ohje MobilePay-maksuun

MobilePay:lla voi maksaa kenttämaksun ja päiväpysäköinnin numeroon 29246. Syötä ensin kenttämaksutuotteen hinta: Majoitustontti 90 €, Ajoneuvo + teltta 50 €, Teltta 30€, Riippumatto 10 €, Päiväpysäköinti 5 € ja sen jälkeen suorita maksu numeroon 29246 tai Suviseurojen verkkokaupassa https://kenttamaksu.suviseurat.fi/.

MobilePay:lla voi maksaa kolehdin numeroon 31219.

MobilePay:lla voi maksaa kokous- ja rautatieasemakuljetukset numeroon 77479.

Ohje QR-koodien lukuun

Kun mobiililaitteeseen on asennettu QR-koodin lukuohjelma, voit lukea (skannata) QR-koodeja. Lue QR-koodi asettamalla koodi keskelle kameran/tabletin näyttöä tai näytön ikkunaan siten, että koodi näkyy kokonaan. Useissa QR-lukijoissa koodin skannaus tapahtuu automaattisesti. QR-koodin lukemiseen tarvittavan ohjelman voit asentaa Google Play Storesta (Android puhelin) tai App Storesta (iOS Apple).

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

10.07.2023

Mediatiedote 10.7.2023

Suviseurakaupunki Kauhavalla on purettu ja alueen luovutustarkastus on pidetty. Tiedotteen voit lukea täältä.