Huutokauppa

Päivitetty 5.7. klo 21:00

Huutokauppa seurakentällä Hentilän takana olevalla mäellä ke 6.7. klo 18.00.

Myynnissä mm. puutavaraa, mursketta, aggregaatteja, limsaa, lavallisia myymälän päivittäistavaraa sekä muuta yksittäistä tavaraa. Huutokauppa on avoin kaikille.

Lisätietoja Facebookissa.

Maanantain tiedotuksia

LÖYTÖTAVARATOIMISTO

Suviseurojen löytötavaratoimisto päivystää seuraavasti:
puhelin: 040 1320772 (18.7. saakka)
sähköposti: suviseuraloyto@gmail.com (11.7 saakka)
Tämän jälkeen arvotavara siirretään Tornion poliisilaitokselle ja vähempiarvoinen hävitetään.

Päivitetty 4.7. klo 14.20

SUVISEURA-ALUEEN PURKUTYÖT

Suviseurarakenteiden purku alkaa seurojen päättymisen jälkeen, noin klo 16. Toivotaan, että te, joilla on mahdollisuus jäädä purkutalkoisiin, ilmoittaudutte työhönottopisteessä klo 15 alkaen.

Työhönottopiste on ravintolakatoksen ja puhujien ruokalan välisellä alueella. Työtä on kaikenikäisille, mm. seura-alueen siivouksessa tarvitaan paljon työvoimaa.

Purkutalkoisiin osallistuville ja heidän perheilleen järjestetään ruokailu puhujien ruokalassa klo 17 alkaen.
Niille purkajille, joilla ei ole majapaikkaa, järjestetään majoitus Liakan koululle. Purkutyöt keskeytetään klo 24-7 väliseksi ajaksi.

Seuravieraita kehotetaan varomaan alueella liikkuvia työkoneita. Työmaa-alueet rajataan turvanauhoilla.

Tervetuloa purkamaan!

Liikennetoimikunta tiedottaa:

Suviseurojen paluuliikenne jatkuu tänään. Seuravieraita pyydetään varautumaan ruuhkiin.

Paluuliikenteessä on tärkeä noudattaa opastusta ja ohjeita, jotta liikenne saadaan sujumaan mahdollisimman hyvin.

Seura-alueelta on kaksi poistumisreittiä:
Siikatien eteläpuolelle majoittuneet poistuvat alueelta Heinijänkäntietä.
Siikatien pohjoispuolelta poistutaan Liakantietä ja Ahonpääntietä.
Alueille järjestetään päivystävät traktorit, jotka auttavat tarvittaessa.

Bussiliikenteellä ei ole omaa kaistaa, joten lento -ja junaliikenteeseen suuntaavien on hyvä varata varata runsaasti aikaa.

Etelään päin kulkeville kiertotie alkaa Kuivaniemestä tielle 8520. Tie jatkuu tienä 849 Yli-Iin kautta Kiiminkiin. Kiimingistä käännytään valtatielle 20 Oulun suuntaan. Tällä vähennetään liikenneruuhkaa.

Pohjoiseen suuntaville suositellaan reittiä Kalkkimaa, Ruottala, josta pääsee edelleen valtatie 4:lle.

Suviseurojen nettisivuilta ja somekanavista löytyy tietoa ja karttakuvia poistumisreiteistä ja suositelluista kiertoreiteistä.

Toivotaan seuravierailta malttia ja rauhallisuutta liikenteeseen.

 

Sunnuntain tiedotuksia

Päivitetty 3.7. klo 13.30

Liikennetoimikunta tiedottaa:

Paluuliikenteen sujuvuuden vuoksi, seuravieraita pyydetään käyttämään merkittyjä kävelyreittejä ja välttämään kävelyä päällystetyillä poistumisreiteillä. 

Seuravierailta pyydetään kärsivällisyyttä, kun odotatte seura-alueen sisäistä linja-autokuljetusta. Turvallisuussyistä emme voi ylitäyttää linja-autoja.

Kenttätoimikunta tiedottaa:

Poislähteviä seuravieraita pyydetään huolehtimaan oman majoitustontin siisteydestä. Pullot palautetaan keräyspisteisiin. Huolehdithan erityisesti kaikki metalliesineet pois majoitustontilta, että alue säilyy viljelykelpoisena.

Hyvät seuravieraat, pyydämme teitä kunnioittamaan yksityisalueita !!

INVA-wc:t on tarkoitettu vain niitä tarvitseville.

Tiedotustoimikunta tiedottaa:

Suviseuraorganisaatio tiedottaa omat tiedotuksensa vain kesäseuraradiossa, omilla www.suviseurat.fi-sivuilla ja virallisilla some-kanavillaan, Instagram, Facebook ja Twitter.

 

Lauantain tiedotuksia

Päivitetty 2.7. klo 15.55

Terveydenhuoltotoimikunta tiedottaa:

Terveydenhuoltotoimikunta muistuttaa seuravieraita huolehtimaan käsienpesusta ja riittävästä juomisesta. Kenttäolosuhteissa infektiot leviävät helposti. Tuulisella ja lämpimällä säällä nesteen tarve lisääntyy.

Työvoimatoimikunta tiedottaa:

Työvoimaa on saatu suviseuroissa ilahduttavan paljon. Vapaita työvuoroja on kuitenkin tarjolla vielä sunnuntaille ja maanantaille.

Majoitustoimikunta tiedottaa:

Mikäli vielä jollakin on majoitustarvetta, voi ottaa suoraan yhteyttä majoitustoimistoon, majoitustoimiston puhelinpalveluun tai käydä netin kautta majoituskaupassa osoitteessa suviseurat.fi. Majoitustoimistosta ja myymälästä on saatavissa myös ilmatäytteisiä patjoja 13 euron hintaan.

Myymälätoimikunta tiedottaa:

Myymälöiden valikoiman arvioidaan riittävän seurojen loppuun asti. Erityisesti seuravieraiden kannattaa huomioida uutuustuotteet: makurahkat ja Ihana-jogurtit. Myymälätoimikunnan puheenjohtaja suosittelee myös suviseuramakkaroita.

 

Liikennetiedotus

Päivitetty 1.7. klo 16.45

Reuna-alueilta on järjestetty jatkuva linja-autokuljetus keskuskentälle. Päätepysäkit ovat risteyksissä 76 ja 10. Reitti näkyy oheisessa kartassa punaisella.

Päivitetty 1.7. klo 12.00

Kiertotie suviseura-alueelle Oulun suunnasta saapuville ei ole enää käytössä. Liikenne ohjataan alueelle alkuperäistä reittiä pitkin. Alueelle saapuvia pyydetään seuraamaan opasteita.

Päivitetty 30.6. klo 19.30

Suviseuraliikenne Oulun suunnasta käännetään vaihtoehtoiselle reitille Kemin pohjoispuolella seuraavasti; Keminmaasta ajetaan valtatietä 4 Rovaniemen suuntaan noin 6 kilometriä, josta käännytään vasemmalle Ruottalaan ja edelleen Kalkkimaan kautta Heinijänkäntietä Liakkaan. Reitin pituus Rovaniemen risteyksestä seura-alueelle on noin 26 kilometriä. Reitin opasteet saadaan pystytettyä noin 20.30 mennessä. Muutos on voimassa toistaiseksi.

 

Menikö kolehtihaavi ohitse, vai seurasitko Suviseuroja kotona?

Päivitetty 2.7. klo 12.50

Kolehtilahjoituksen voi tehdä myös kenttämaksu- ja infopisteessä tai tekstiviestikolehdilla. Tekstiviestikolehdin ohje: Lähetä teksiviesti "lahjoita(summa) SUVIS2016" numeroon 16588. Kohdassa (summa) mainitse lahjoittamasi summa: 1, 5, 10 tai 20 euroa.

 

Suviseuroissa karttasovelluskokeilu

päivitetty 23.6.

Tornion Suviseuroissa on mahdollista kokeilla suviseura-alueen karttasovellusta, jonka voi ladata ilmaiseksi Google Play -kaupasta Android-puhelimille. Sovellus toimii suomen ja englannin kielellä. Sen on kehittänyt Johannes Kauhanen.

Sovellus näyttää sijainnin seura-alueella reaaliaikaisena. Sovelluksen avulla voi myös tallentaa paikkatietoja, esimerkiksi oman asuntovaunun sijainnin. Sijainteja voi myös jakaa lähettämällä tekstiviestillä linkin, joka näyttää tallennettuja sijainteja vastaanottajan karttasovelluksessa.

Sovellus on kokeilu ja Suviseuroissa saatujen kokemusten perusteella kartoitetaan jatkokehittelyä. Sovelluksen pääset lataamaan puhelimellesi täältä: 

 

Kokoukset Suviseurojen aikana

päivitetty 15.6.

Puhujien ja seurakuntavanhinten kokous

pe 1.7. klo 15.00 - 20.00 Putaan urheiluhallissa, Viidankatu 20

Kokouskuljetukset alkavat klo 13.00 Suviseurojen linja-autoasemalta. Paluukuljetukset kokouspaikalta alkavat klo 17.30. Meno-paluun hinta on 5 €, maksu käteisellä. Kehotamme käyttämään yhteiskuljetuksia ruuhkien välttämiseksi ja rajallisen parkkitilan vuoksi.

SRK:n vuosikokous

la 2.7 klo 9.00 - 13.00 Putaan urheiluhallissa, Viidankatu 20.

Valtakirjojen tarkastus klo 7.30 alkaen.

Kokouskuljetukset alkavat klo 7.30 Suviseurojen linja-autoasemalta. Paluukuljetukset alkavat klo 12.00. Meno-paluun hinta on 5 €. Maksu käteisellä. Kehotamme käyttämään yhteiskuljetusta rajallisen parkkitilan vuoksi.

 

Kuulutus Heinijänkäntien sulkemisesta

päivitetty 22.6.

Lapin poliisilaitoksen päätöksen mukaisesti suljetaan Heinijänkäntie (M19538) yleiseltä liikenteeltä Liakantien/Lautamaantien risteyksestä alkaen etelän suuntaan noin 2 km:n pituudelta 29.6.-4.7.2016 väliseksi ajaksi suviseurajärjestelyjen vuoksi.

Kiertotie Liakantien (M19540) kautta. Sulkemisella ei rajoiteta seura-alueella asuvien tavanomaista liikkumista.

SRK:n Suviseurat Torniossa 2016
Liikennetoimikunta

 

Uudistunut laulukirja

päivitetty 16.6.

Uudet Siionin laulut otetaan käyttöön tulevan kesän Suviseuroissa. Laulukirjaa saa perinteisesti kirjana ja puhelimeen ladattavana sovelluksena. Laulukirjasovellukset kannattaa ladata puhelimelle ennen Suviseuroja.

Lataaminen tapahtuu puhelimen oman kauppasovelluksen kautta, jotka ovat Google Play, App Store tai Windows Market riippuen puhelimen käyttöjärjestelmästä. Sovelluksen löytää kauppasovelluksesta hakusanalla Siionin laulut. Sama sovellus Android-puhelimelle löytyy myös SRK:n verkkokaupasta, ja siellä on ohjeet sovelluksen asentamiseen.

Perinteisen laulukirjan voi hankkia SRK:n verkkokaupasta tai rauhanyhdistysten julkaisumyynnistä. Suviseuroissa sitä saa SRK:n julkaisumyymälästä.

 

Suviseuratalkoot

päivitetty 13.6.2016

Tällä viikolla on viimeinen lauantai (18.6.) ennen seuroja, ja silloin Liakkaan toivotaan kaikki mahdolliset talkoolaiset paikalle. Toimikunnat ovat varmaankin jo muistuttaneet jäseniään ja vastuuhenkilöitään asiasta.

Toivomme mahdollisimman monen osallistuvan viikkotalkoisiin. Edellisen viikon säät eivät suosineet ja talkoolaisten määrä jäi pieneksi. Viikollakin on töitä myös naisille ja nuorisolle. Rohkeasti mukaan! Aamukahvi on tarjolla normaalisti ja ruokailu klo 11 jälkeen. Kahvia ja välipalaa on pitkin päivää iltaan saakka.

Viikonlopputalkoisiin tulijoita pyydetään muistamaan ilmoittautua etäkäteen, jotta keittiöväki osaisi varautua riittävällä ruokamäärällä. Ilmoittautumattomuus ei kuitenkaan ole este talkoisiin saapumiselle, eikä sitä mitenkään kontrolloida. Siitä vaan on iso apu ruokahuollon ja töiden etukäteissuunnittelulle. Kaikille riittää töitä ja suuhunpantavaa.

Taivaan Isä antakoon meille voimia näihin viimeisiin valmisteluviikkoihin.

Päätoimikunta