Seura-alueelle majoittuminen

Kentälle majoittuvat seuravieraat ohjataan etukäteissuunnitelman mukaan turvallisesti ja mahdollisimman sujuvasti. Pyydämme noudattamaan liikenteenohjaajien ohjeita, kun majoitutaan tonteille. Näin noudatamme viranomaismääräyksien turvavälejä ja tonttien maksimikalustomääräyksiä, jotka perustuvat viranomaisten antamiin määräyksiin.

Tontille voi sijoittaa enintään kaksi ajoneuvoa ja ylimääräiset samaan tonttimaksuun kuuluvat ajoneuvot sijoitetaan liikenteenohjaajan ohjeiden mukaan – tärkeää on säilyttä kulkuväylät vapaina. Paikkoja ei ole mahdollista varata etukäteen. Lähekkäin majoittuminen edellyttää majoittujien saapumista alueelle peräkkäin.

Etu-/sivuteltassa ei saa paloturvallisuusohjeiden mukaan säilyttää palavaa materiaalia.

 

Majoitustoimisto

Majoitustoimiston aukioloajat:

  • keskiviikko 12 - 24
  • torstai - sunnuntai 8 - 24
  • maanantai 8 - 14

Palvelemme kaikissa majoitukseen liittyvissä asioissa. Puhelinnumeromme on 040 3532681. Majoitustoimistossa toimii myös kenttämaksupiste.

Koulumajoittujien vastaanotto kouluissa on klo 20–22. Kouluilta tulee poistua aamuisin kello kymmeneen mennessä.
Koulut suljetaan päivän ajaksi. Yövalvoja huolehtii majoittujien turvallisuudesta klo 22–7. Huomaa, että luokkamajoitukseen ei kuulu enää ilmaista patjaa. Ilmalla täytettävän vieraspatjan voi hankkia nettikaupasta. 

Nettikaupan kautta asuntovaunun tai -auton vuokralle antaneille lähetetään juhannukseen mennessä ohjeet kaluston tuomisesta suviseura-alueelle. Majoitustoimisto toimii avainten välittäjänä ainoastaan vuokrasuhteen alkaessa. Välityspalkkion (15 e) vuokralainen maksaa noutaessaan avaimen majoitustoimistosta.

Opasteet seura-alueella

Seura-alueella ja sen läheisyydessä tuloliikennettä ohjataan seuraavilla opasteilla:

  • TÄYTTÖ (kulloinkin täytössä oleva seura-alueen osa AV-, AA- ja A+T-yksiköille)
  • TÄYTTÖ-INVA (liikuntaesteisten ja sähköpaikan tarvitsevien majoitusalue)
  • TÄYTTÖ-VUOKRAVAUNUT (vuokravaunun tuojille)
  • TÄYTTÖ-ASLA (asuntolinja-autot)
  • PYSÄKÖINTI (päiväkävijöiden pysäköinti)
  • PYSÄKÖINTI-INVA (liikuntaesteisten pysäköinti)
  • LINJA-AUTOT, MEDIA ja HUOLTO

Liikuntaesteisten alue on varattu vain niille seuravieraille, joilla on poliisin myöntämä inva-pysäköintilupa. Kuuroille on varattu alue E-alueen lähellä (A20) ja heidän tulee ajaa täyttö-inva-opasteiden mukaan. E1- ja E2-alueilla olevat WC:t on tarkoitettu vain liikuntaesteisten ja erityistä tukea tarvitsevien käyttöön. E1-alueella sijaitseville sähköpaikoille ohjataan vain etukäteen terveydenhuoltotoimikunnalta luvan saaneet.

inva-alue ja sähköpaikat Suviseuroissa (97,2 KB)

Vuokravaunualueelle (VV) käydään tuomassa vain ne vaunut tai asuntoautot, jotka vuokrataan seurapaikalle tuotuina.

Asuntolinja-autoille (AS-LA) on varattu oma alue A13 luoteisnurkkauksessa, jonne kulku on Lautamaantieltä risteyksen R66 kautta.

Päiväkävijöille on varattu pysäköintialueet, joiden vapaaehtoisen pysäköintimaksun 5 €/päivä voi maksaa kenttämaksupisteeseen (majoitustoimistossa) tai nettisivujen kenttämaksukauppaan. Lisäksi liikuntaesteisille päiväkävijöille on P-inva-alue ison teltan lähellä.

Linja-autoasemalla on linja-autoliikenteen pysäkki ja p-paikat tilausajoliikenteelle.